Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Emperadores (1430949) - Mecmec FC (773527) » 726920705: T75/J4/VI

Liga 726920705 Información oficial sobre el partido 726920705 en Hattrick

02.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 4 / VI.426 (14744)

Emperadores Alineación oficial del equipo 'Emperadores' en el partido 1 - 2 Mecmec FC Alineación oficial del equipo 'Mecmec FC' en el partido
Sebastian Roczon (34') 1 - 0
1 - 1 Wilfran Álvarez (80')
1 - 2 Vishtasb Farahmand (85')
Emperadores Alineación oficial del equipo 'Emperadores' en el partido 1 - 2 Mecmec FC Alineación oficial del equipo 'Mecmec FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Emperadores Alineación oficial del equipo 'Emperadores' en el partido 4 - 1 Mecmec FC Alineación oficial del equipo 'Mecmec FC' en el partido
Tiene bastante mala suerte 4.35Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.75Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,0 % 0,1 % 2,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Emperadores

Goles Goles

  • 123 Minuto 34 (Gol por la derecha): Emperadores s'avançava al marcador al minut 34, després d'un rebot que va caçar en Sebastian Roczon per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 7 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 7 per blocar una centrada d'en Stéphane Royet va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Emperadores.
  • 231 Minuto 39 (Ocasión por el centro): En Kofi Bossounouvo, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 231 Minuto 58 (Ocasión por el centro): Al minut 58, Manuel Silva Faustino gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Josep Maria Compta va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 233 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): Al minut 76 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Hans Werner Brunshorst de Emperadores va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 230 Minuto 77 (Ocasión de falta): Un xut de falta de l'equip local al minut 77 podia haver acabat en gol, però Josep Maria Compta va estar molt atent i va desviar la pilota per sobre del travesser.

Mecmec FC

Goles Goles

  • 185 Minuto 80 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 80 minuts, el tirador de faltes del Mecmec va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Wilfran Álvarez, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 1 - 1 pujava al marcador.
  • 185 Minuto 85 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Mecmec van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Vishtasb Farahmand va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 2 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 33, quan en Jimi Slendebroek va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 240 Minuto 40 (Ocasión de contra de falta): El Mecmec va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En Emmanuel Chepkemoi la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.
  • 239 Minuto 60 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Una hàbil croqueta marca de la casa de Agostino Pamparana va servir per deixar enrere el gegant Henrik Dahl al minut 60, però el seu xut final va sortir desviat i va colpejar un reporter gràfic als ronyons.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Wilfran Álvarez de Mecmec va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.