Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Perdona Maradona (1334969) - Aletxo Football (1591149) » 726920679: T75/J11/VI

Liga 726920679 Información oficial sobre el partido 726920679 en Hattrick

20.04.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 11 / VI.425 (14743)

Perdona Maradona Alineación oficial del equipo 'Perdona Maradona' en el partido 1 - 1 Aletxo Football Alineación oficial del equipo 'Aletxo Football' en el partido
0 - 1 Espina Batalla (32')
Lorenzo Iudici (34') 1 - 1
Perdona Maradona Alineación oficial del equipo 'Perdona Maradona' en el partido 1 - 1 Aletxo Football Alineación oficial del equipo 'Aletxo Football' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Perdona Maradona Alineación oficial del equipo 'Perdona Maradona' en el partido 1 - 1 Aletxo Football Alineación oficial del equipo 'Aletxo Football' en el partido
Tiene un resultado normal 1.45Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.44Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
31,6 % 37,4 % 31,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Perdona Maradona

Goles Goles

  • 112 Minuto 34 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Lorenzo Iudici va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 1 - 1 al minut 34.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 10 (Ocasión evento especial rápido + pase): El veloç Robbin Uvin va aconseguir deslliurar-se dels seus marcadors al minut 10, i va passar la pilota a Zdzisław Strojek, però aquest no va encertar a marcar.
  • 222 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 20 per blocar una centrada d'en Robbin Uvin va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Maradona.
  • 222 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Maradona va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Didi Kissel va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Juan Manuel Antolín.
  • 215 Minuto 64 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Robbin Uvin que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Lorenzo Iudici de Maradona es va guanyar la targeta groga merescudament.

Aletxo Football

Goles Goles

  • 171 Minuto 32 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Espina Batalla que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Football.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 26 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Sergio Ursueguía ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 273 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): Football va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Viktor Syedin va desviar el xut final de Romeo Măluţan després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 271 Minuto 83 (Ocasión por el centro): Football va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 83, quan Alguer Fradera va quedar-se sol davant el porter Viktor Syedin, però aquest va poder aturar el xut.
  • 271 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Alguer Fradera que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.