Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Judge Suckers (123314) - Barrio San Miguel (1598845) » 726920267: T75/J6/VI

Liga 726920267 Información oficial sobre el partido 726920267 en Hattrick

16.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 6 / VI.418 (14736)

Judge Suckers Alineación oficial del equipo 'Judge Suckers' en el partido 3 - 0 Barrio San Miguel Alineación oficial del equipo 'Barrio San Miguel' en el partido
Natalio 'The Witcher' Sánchez (22') 1 - 0
Pascal Bergsteiner (27') 2 - 0
Pascal Bergsteiner (87') 3 - 0
Judge Suckers Alineación oficial del equipo 'Judge Suckers' en el partido 3 - 0 Barrio San Miguel Alineación oficial del equipo 'Barrio San Miguel' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Judge Suckers Alineación oficial del equipo 'Judge Suckers' en el partido 5 - 0 Barrio San Miguel Alineación oficial del equipo 'Barrio San Miguel' en el partido
Tiene mala suerte 5.41Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Judge Suckers

Goles Goles

  • 121 Minuto 22 (Gol por el centro): Suckers va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 22 Natalio 'The Witcher' Sánchez va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 132 Minuto 27 (Gol por la izquierda): En Pascal Bergsteiner de Suckers va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 2 - 0.
  • 132 Minuto 87 (Gol por la izquierda): Al minut 87, Suckers va aconseguir el 3 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Pascal Bergsteiner, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 11 (Ocasión por la izquierda): Suckers va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 11 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Bolívar Rosales ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 232 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Al minut 31, Cirilo Hazim gairebé va marcar per a Suckers des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 233 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Al minut 32 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Nabil Malham de Suckers va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 232 Minuto 55 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Juan Ignacio Aunes Melchor al minut 55 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Víctor Capero va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 231 Minuto 68 (Ocasión por el centro): En Natalio 'The Witcher' Sánchez, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 230 Minuto 76 (Ocasión de falta): Un xut de falta de l'equip local al minut 76 podia haver acabat en gol, però Juan Ignacio Aunes Melchor va estar molt atent i va desviar la pilota per sobre del travesser.

Barrio San Miguel

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 56 (Ocasión de contra por la derecha): Mickaël Pennec va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Barrio que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 241 Minuto 86 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Barrio va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Zacharias 'Killer' Leeb, però el porter rival va fer una gran aturada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Cătălin Linculescu de Barrio la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.