Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

praxku (988839) - La gripia-montllor (1336338) » 726920086: T75/J3/VI

Liga 726920086 Información oficial sobre el partido 726920086 en Hattrick

24.02.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 3 / VI.415 (14733)

praxku Alineación oficial del equipo 'praxku' en el partido 4 - 2 La gripia-montllor Alineación oficial del equipo 'La gripia-montllor' en el partido
Sílvio Alcobia (6') 1 - 0
Franco Rembò (11') 2 - 0
2 - 1 Erwin Ahmed (38')
2 - 2 Livio Polizzi (50')
Ezkai Artutxa (59') 3 - 2
Franco Rembò (82') 4 - 2
praxku Alineación oficial del equipo 'praxku' en el partido 4 - 2 La gripia-montllor Alineación oficial del equipo 'La gripia-montllor' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
praxku Alineación oficial del equipo 'praxku' en el partido 4 - 0 La gripia-montllor Alineación oficial del equipo 'La gripia-montllor' en el partido
Tiene un resultado normal 4.10Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.19Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

praxku

Goles Goles

  • 121 Minuto 6 (Gol por el centro): praxku va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 6 Sílvio Alcobia va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 131 Minuto 11 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Franco Rembò va aprofitar per marcar el 2 - 0 a plaer.
  • 121 Minuto 59 (Gol por el centro): Ezkai Artutxa va donar a praxku un avantatge de 3 - 2, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 105 Minuto 82 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Un canvi de joc mil·limètric d'en Ramon Coromina va deixar la defensa rival amb un pam de nas. Franco Rembò va saber resoldre l'u contra u amb el porter, que no va tenir ni esma d'esbroncar els seus companys. praxku posava el marcador 4 a 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 28 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de praxku a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Sílvio Alcobia va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 231 Minuto 68 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Jordi Ahumada va estar a punt de sentenciar el partit al minut 68, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Ezkai Artutxa de praxku es va guanyar la targeta groga merescudament.

La gripia-montllor

Goles Goles

  • 118 Minuto 38 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 38, Nikolay Masalev va pentinar un córner cap al segon pal que Erwin Ahmed va rematar a gol completament sol, marcant així el 2 - 1.
  • 164 Minuto 50 (Gol de penalti): Un davanter visitant va ser objecte de penal quan es disposava a xutar a porteria després d'una passada en profunditat des de la dreta. En Livio Polizzi va picar el penal ajustat a l'escaire esquerre, fet pujar l'empat al marcador mentre el porter local feia l'estàtua.

Ocasiones Ocasiones

  • 253 Minuto 22 (Ocasión por la derecha): Ja havien passat 22 minuts quan l'equip visitant, avançant per la dreta amb en Marin Tătărici amb la pilota als peus, va fer una centrada que degut a una ràfega de vent es va enverinar. La pilota va acabar tocant el travesser per la part de fora.
  • 263 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): Una centrada des de la dreta va deixar a Erwin Ahmed sol davant la porteria al minut 43, però la seva rematada va ser molt fluixa.
  • 241 Minuto 67 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de gripia-montllor va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Luis Soto, però el porter rival va fer una gran aturada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Fabrizio Scarsoglio de gripia-montllor va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.