Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Athletic Fonollosa F.C (1580960) - U. Tetir CF (311395) » 726919978: T75/J4/VI

Liga 726919978 Información oficial sobre el partido 726919978 en Hattrick

02.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 4 / VI.413 (14731)

Athletic Fonollosa F.C Alineación oficial del equipo 'Athletic Fonollosa F.C' en el partido 1 - 0 U. Tetir CF Alineación oficial del equipo 'U. Tetir CF' en el partido
Donato De Filippis (72') 1 - 0
Athletic Fonollosa F.C Alineación oficial del equipo 'Athletic Fonollosa F.C' en el partido 1 - 0 U. Tetir CF Alineación oficial del equipo 'U. Tetir CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Athletic Fonollosa F.C Alineación oficial del equipo 'Athletic Fonollosa F.C' en el partido 3 - 1 U. Tetir CF Alineación oficial del equipo 'U. Tetir CF' en el partido
Tiene mala suerte 2.50Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.56Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,0 % 0,2 % 4,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Athletic Fonollosa F.C

Goles Goles

  • 121 Minuto 72 (Gol por el centro): Fonollosa va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 72 Donato De Filippis va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.

Ocasiones Ocasiones

  • 230 Minuto 81 (Ocasión de falta): En Harald Vandeneynde es disposava a llançar una falta perillosa per l'equip local. El públic l'aplaudia, primer lentament i a poc a poc augmentant el ritme, abans del llançament; i el xiulava just després per haver xutat tan desviat.
  • 240 Minuto 87 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de Fonollosa van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 87 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Harald Vandeneynde, però la pilota va sortir per sobre del travesser.
  • 285 Minuto 88 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Fonollosa a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Chorche Martín Aldea va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Donato De Filippis de Fonollosa la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 89, Xofre Vilarmeá de Fonollosa va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

U. Tetir CF

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 18 (Ocasión por la izquierda): Es duien 18 minuts de partit jugats quan Boštjan Jolič va estar a punt de posar per davant a Tetir amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Giuseppe Trobbiani va impedir un gol cantat.
  • 272 Minuto 58 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Tetir que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Jordi Bonich, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 237 Minuto 82 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Luka Veljković no va ser aprofitada per en Renato Cotoré que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.
  • 262 Minuto 86 (Ocasión por la izquierda): Jesús Güell per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 86, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Renato Cotoré de Tetir va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Arnau Muriach de Tetir es va guanyar la targeta groga merescudament.