Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

DJALMIÑAS (773643) - Los Chuzos FC (774367) » 726919859: T75/J2/VI

Liga 726919859 Información oficial sobre el partido 726919859 en Hattrick

17.02.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 2 / VI.411 (14729)

DJALMIÑAS Alineación oficial del equipo 'DJALMIÑAS' en el partido 3 - 5 Los Chuzos FC Alineación oficial del equipo 'Los Chuzos FC' en el partido
0 - 1 Mihai Donos (7')
Cooper Howard (18') 1 - 1
1 - 2 Nicolas Marques (29')
Franciszek Plewka (36') 2 - 2
2 - 3 Stéphane Gallois (38')
2 - 4 Engin Güriz (51')
2 - 5 Wajdi Mohammed (68')
Raúl Villalaín (79') 3 - 5
DJALMIÑAS Alineación oficial del equipo 'DJALMIÑAS' en el partido 3 - 5 Los Chuzos FC Alineación oficial del equipo 'Los Chuzos FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
DJALMIÑAS Alineación oficial del equipo 'DJALMIÑAS' en el partido 0 - 3 Los Chuzos FC Alineación oficial del equipo 'Los Chuzos FC' en el partido
Tiene bastante suerte 0.17Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.99Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,3 % 0,1 % 99,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

DJALMIÑAS

Goles Goles

  • 111 Minuto 18 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 18, Cooper Howard de DJALMIÑAS empatava el partit: 1 - 1.
  • 118 Minuto 36 (Gol evento especial córner peinado): Urban Hörnbo va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de DJALMIÑAS, Franciszek Plewka, que va marcar, sense saber com, el 2 - 2.
  • 108 Minuto 79 (Gol evento especial imprevisible (general)): En Aate Piuva és capaç de sorprendre tothom i ho va demostrar fent-li un túnel al defensa contrari i acabant la jugada amb una majestuosa "rabona" que va donar el gol fet a en Raúl Villalaín perquè aconseguís el 3 - 5. El públic i fins i tot els jugadors rivals van aplaudir la magnífica jugada i un comentarista va exclamar "Qué bueno que viniste! Sos macanudo!".

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 21 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Ignacio Delaunet va estar a punt d'acabar en gol al minut 21, però el porter visitant Juan Carlos 'Gato' Ablanedo va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 28 (Ocasión por el centro): En Aate Piuva del DJALMIÑAS ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 242 Minuto 44 (Ocasión de contra por la izquierda): DJALMIÑAS van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 44, però el xut de Antonio Corroza des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 243 Minuto 63 (Ocasión de contra por la derecha): Raanan Givati va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de DJALMIÑAS que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 203 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): DJALMIÑAS va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan Paqu Pérez va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.
  • 203 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): DJALMIÑAS va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Paqu Pérez va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Juan Carlos 'Gato' Ablanedo va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.
  • 225 Minuto 84 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Aate Piuva gairebé es va fer un gol en pròpia porteria, però la pilota va acabar anant al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Raanan Givati de DJALMIÑAS la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Los Chuzos FC

Goles Goles

  • 119 Minuto 7 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Un córner ben llançat per Nicolas Marques el va rematar Mihai Donos amb un magnífic cop de cap que va suposar el 0 - 1.
  • 143 Minuto 29 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Chuzos eren letals, i Nicolas Marques va aprofitar-ne un per aconseguir el 1 - 2 entrant des de la dreta.
  • 173 Minuto 38 (Gol por la derecha): El jugador de Chuzos Stéphane Gallois va aconseguir el 2 - 3 per als visitants al minut 38 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 119 Minuto 51 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Nicolas Marques sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Engin Güriz que, efectivament, va fer pujar el 2 - 4!
  • 182 Minuto 68 (Gol por la izquierda): Al minut 68 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Wajdi Mohammed va ser l'anotador del 2 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 78 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Chuzos va anar a parar a la dreta de l'atac on en Võ Trung Dũng, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 281 Minuto 80 (Ocasión por el centro): Wajdi Mohammed quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Oldřich Moulík, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 281 Minuto 85 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Nicolas Marques després de 85 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Oldřich Moulík va poder desviar-lo a córner.
  • 215 Minuto 90 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Stéphane Gallois va superar els defenses rivals per velocitat al minut 90 i podria haver marcat si el porter no hagués fet una gran aturada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Nicolas Marques es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.