Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C.Pamtumaka (1420485) - Big bud return (774960) » 726919305: T75/J4/VI

Liga 726919305 Información oficial sobre el partido 726919305 en Hattrick

02.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 4 / VI.401 (14719)

F.C.Pamtumaka Alineación oficial del equipo 'F.C.Pamtumaka ' en el partido 2 - 2 Big bud return Alineación oficial del equipo 'Big bud return' en el partido
Harriet Bitaondo (51') 1 - 0
Jesús Sánchez Saviñón (69') 2 - 0
2 - 1 Juan Antonio Simón (71')
2 - 2 Ignacio Arizmendi López (78')
F.C.Pamtumaka Alineación oficial del equipo 'F.C.Pamtumaka ' en el partido 2 - 2 Big bud return Alineación oficial del equipo 'Big bud return' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
F.C.Pamtumaka Alineación oficial del equipo 'F.C.Pamtumaka ' en el partido 6 - 0 Big bud return Alineación oficial del equipo 'Big bud return' en el partido
Es un cenizo 5.74Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C.Pamtumaka

Goles Goles

  • 121 Minuto 51 (Gol por el centro): Harriet Bitaondo va donar a F.C.Pamtumaka un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 185 Minuto 69 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del F.C.Pamtumaka van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Jesús Sánchez Saviñón va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 2 - 0 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): Al minut 2 es va veure una gran oportunitat per a F.C.Pamtumaka per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Nikolaos Chalkiotis, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 222 Minuto 5 (Ocasión por la izquierda): F.C.Pamtumaka va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 5 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Ramón Solar ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 223 Minuto 7 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Alastair Heskey va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 231 Minuto 67 (Ocasión por el centro): En Ilyas Naiz, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 232 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 67 quan Alastair Heskey de F.C.Pamtumaka gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Nikolaos Chalkiotis de F.C.Pamtumaka amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Big bud return

Goles Goles

  • 151 Minuto 71 (Gol por el centro): return van mostrar una bona compenetració quan al minut 71 van reduir diferències a 2 - 1 mitjançant una gran jugada pel centre de l'atac que Juan Antonio Simón va rematar sense oposició al fons de la xarxa.
  • 162 Minuto 78 (Gol por la izquierda): Ignacio Arizmendi López va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 2 - 2 al minut 78.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): Juan Antonio Simón va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Rafa Casas de return va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.