Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Monkey.D.Lopez FC (485862) - Kamicáceres (314740) » 726918484: T75/J8/VI

Liga 726918484 Información oficial sobre el partido 726918484 en Hattrick

30.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 8 / VI.386 (14704)

Monkey.D.Lopez FC Alineación oficial del equipo 'Monkey.D.Lopez FC' en el partido 1 - 0 Kamicáceres Alineación oficial del equipo 'Kamicáceres' en el partido
Javier Doñate (81') 1 - 0
Monkey.D.Lopez FC Alineación oficial del equipo 'Monkey.D.Lopez FC' en el partido 1 - 0 Kamicáceres Alineación oficial del equipo 'Kamicáceres' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Monkey.D.Lopez FC Alineación oficial del equipo 'Monkey.D.Lopez FC' en el partido 0 - 1 Kamicáceres Alineación oficial del equipo 'Kamicáceres' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.41Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.18Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
10,5 % 0,7 % 88,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Monkey.D.Lopez FC

Goles Goles

  • 122 Minuto 81 (Gol por la izquierda): Monkey.D.Lopez prenia la batuta de l'encontre al minut 81, quan en Javier Doñate va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 2 per blocar una centrada d'en Mathieu Blonk va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Monkey.D.Lopez.
  • 221 Minuto 17 (Ocasión por el centro): En Béla Berki del Monkey.D.Lopez ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 237 Minuto 50 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Dimitar Topalov va fer una magnífica centrada, però la rematada de Mathieu Blonk va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.
  • 242 Minuto 58 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 58 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Alexander Ögård, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 222 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): En Alexander Ögård va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 241 Minuto 76 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Monkey.D.Lopez va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Mathieu Blonk, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Mathieu Blonk de Monkey.D.Lopez amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Kamicáceres

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Al minut 36, un refús desafortunat de Adnane Karroum, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Modest Masriera no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 270 Minuto 57 (Ocasión de falta): Radosław Skora va xutar magistralment una falta al minut 57 però no va tenir sort, ja que el porter va desviar la pilota a l'últim moment.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Guilherme Tibiriçá.