Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Blue blau (991236) - THE FENIXX (774965) » 726917742: T75/J5/VI

Liga 726917742 Información oficial sobre el partido 726917742 en Hattrick

09.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 5 / VI.373 (14691)

Blue blau Alineación oficial del equipo 'Blue blau' en el partido 4 - 1 THE FENIXX Alineación oficial del equipo 'THE FENIXX' en el partido
Leandro Obando (7') 1 - 0
1 - 1 Iván Mooke (42')
Alberto Alaminos (60') 2 - 1
Przemysław Słodownik (73') 3 - 1
Damas Karnišovas (85') 4 - 1
Blue blau Alineación oficial del equipo 'Blue blau' en el partido 4 - 1 THE FENIXX Alineación oficial del equipo 'THE FENIXX' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Blue blau Alineación oficial del equipo 'Blue blau' en el partido 6 - 0 THE FENIXX Alineación oficial del equipo 'THE FENIXX' en el partido
Tiene mala suerte 5.72Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Blue blau

Goles Goles

  • 122 Minuto 7 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Blue contenien la respiració mentre en Leandro Obando s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 121 Minuto 60 (Gol por el centro): Blue va aconseguir el 2 - 1 que desfeia l'empat quan al minut 60 Alberto Alaminos va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 185 Minuto 73 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 73 minuts, el tirador de faltes del Blue va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Przemysław Słodownik, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 3 - 1 pujava al marcador.
  • 133 Minuto 85 (Gol por la derecha): Blue va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Damas Karnišovas va poder fer el 4 - 1 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): Al minut 36 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Steven Earles de Blue va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 231 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Damas Karnišovas una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 39, però una magnífica aturada de Juan Labrue Oneray va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 232 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 41 quan Damas Karnišovas de Blue gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 285 Minuto 44 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Blue la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 239 Minuto 52 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Steven Earles va ridiculitzar a en Taylan Arafat amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.
  • 221 Minuto 59 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Gianfilippo Cobbe! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Przemysław Słodownik de Blue va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

THE FENIXX

Goles Goles

  • 141 Minuto 42 (Gol de contra por el centro): FENIXX va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 42, quan Iván Mooke, sol dins l'àrea, va aconseguir el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del FENIXX que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Elson Panneflek, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 252 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): Al minut 75 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Pierpaolo Zagami la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de FENIXX havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.