Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Cloockwork_Orange (1457587) - TurbiStar C.F. (490658) » 726917675: T75/J2/VI

Liga 726917675 Información oficial sobre el partido 726917675 en Hattrick

17.02.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 2 / VI.372 (14690)

Cloockwork_Orange Alineación oficial del equipo 'Cloockwork_Orange' en el partido 1 - 0 TurbiStar C.F. Alineación oficial del equipo 'TurbiStar C.F.' en el partido
Saqlain Mustafa (61') 1 - 0
Cloockwork_Orange Alineación oficial del equipo 'Cloockwork_Orange' en el partido 1 - 0 TurbiStar C.F. Alineación oficial del equipo 'TurbiStar C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Cloockwork_Orange Alineación oficial del equipo 'Cloockwork_Orange' en el partido 2 - 1 TurbiStar C.F. Alineación oficial del equipo 'TurbiStar C.F.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.95Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.69Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
88,3 % 0,8 % 10,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Cloockwork_Orange

Goles Goles

  • 121 Minuto 61 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Saqlain Mustafa, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Cloockwork_Orange se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 61.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 26 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Cloockwork_Orange sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Peeter Saamere, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 26 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 239 Minuto 76 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Carlo Caloni va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Eulalio Garbuna per fer-li una sotana i encarar la porteria, però el seu xut va ser aturat pel porter.
  • 231 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Francesco Commini. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 231 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Uelton Cassetari una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 89, però una magnífica aturada de Marcus Morris va mantenir l'equip visitant dins del partit.

TurbiStar C.F.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 3 (Ocasión por el centro): Riccardo Mirabella va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 3, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Guifré Jorquera va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 272 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): Al minut 24, un refús desafortunat de Guifré Jorquera, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Riccardo Mirabella no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 242 Minuto 39 (Ocasión de contra por la izquierda): TurbiStar van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 39, però el xut de Bastien Hébras des de l'esquerra va sortir desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Jędrzej Piłkowski es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 512 Minuto 41 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): A causa d'una altra dura entrada, Jędrzej Piłkowski de TurbiStar es va guanyar la segona groga i va deixar el seu equip amb un jugador menys al minut 41.