Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Energie Cotbus (1458273) - Celta Nil (777856) » 726917620: T75/J2/VI

Liga 726917620 Información oficial sobre el partido 726917620 en Hattrick

17.02.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 2 / VI.371 (14689)

Energie Cotbus Alineación oficial del equipo 'Energie Cotbus' en el partido 2 - 1 Celta Nil Alineación oficial del equipo 'Celta Nil' en el partido
Joan Pol Serdà (13') 1 - 0
1 - 1 Agustí Ivars (39')
Moemedi Nato (77') 2 - 1
Energie Cotbus Alineación oficial del equipo 'Energie Cotbus' en el partido 2 - 1 Celta Nil Alineación oficial del equipo 'Celta Nil' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Energie Cotbus Alineación oficial del equipo 'Energie Cotbus' en el partido 3 - 1 Celta Nil Alineación oficial del equipo 'Celta Nil' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.58Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.89Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
88,8 % 0,7 % 10,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Energie Cotbus

Goles Goles

  • 118 Minuto 13 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 13, Moemedi Nato va pentinar un córner cap al segon pal que Joan Pol Serdà va rematar a gol completament sol, marcant així el 1 - 0.
  • 122 Minuto 77 (Gol por la izquierda): Energie prenia la batuta de l'encontre al minut 77, quan en Moemedi Nato va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 2 - 1 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 22 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 22 quan Leopold Pandel de Energie gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 235 Minuto 24 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): En Phyo Myat Kyaw, fent gala de la seva experiència contrastada, es va quedar darrere del porter per robar-li la pilota si la deixava sobre la gespa per xutar. Quan el porter ho estava a punt de fer, el públic va començar a murmurar i el porter se'n va adonar.
  • 231 Minuto 30 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Zas Afán de Ribera. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 232 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Al minut 38, Zas Afán de Ribera gairebé va marcar per a Energie des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 221 Minuto 57 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Zas Afán de Ribera va estar a punt d'acabar en gol al minut 57, però el porter visitant Roberto Moñino va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 223 Minuto 71 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Moemedi Nato va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 222 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): Energie va estar a punt de posar-se per davant al minut 76 però Leopold Pandel va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Saleamlak Alemu.

Celta Nil

Goles Goles

  • 143 Minuto 39 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de Celta va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Agustí Ivars, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 2 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Celta la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 240 Minuto 31 (Ocasión de contra de falta): El Celta va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En Abdennour Zaaf la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.
  • 273 Minuto 66 (Ocasión por la derecha): Celta va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Laurean Mereacre va desviar el xut final de Juan Manuel Adalid després d'una sèrie de rebots i molta confusió.