Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Ensanche Club de Fútbol (1337799) - Margaret Dumont (47617) » 726916670: T75/J3/VI

Liga 726916670 Información oficial sobre el partido 726916670 en Hattrick

24.02.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 3 / VI.354 (14672)

Ensanche Club de Fútbol Alineación oficial del equipo 'Ensanche Club de Fútbol' en el partido 2 - 0 Margaret Dumont Alineación oficial del equipo 'Margaret Dumont' en el partido
Daniel Golpillanes (31') 1 - 0
Daniel Golpillanes (81') 2 - 0
Ensanche Club de Fútbol Alineación oficial del equipo 'Ensanche Club de Fútbol' en el partido 2 - 0 Margaret Dumont Alineación oficial del equipo 'Margaret Dumont' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Ensanche Club de Fútbol Alineación oficial del equipo 'Ensanche Club de Fútbol' en el partido 2 - 0 Margaret Dumont Alineación oficial del equipo 'Margaret Dumont' en el partido
Tiene un resultado normal 1.69Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,3 % 0,1 % 0,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ensanche Club de Fútbol

Goles Goles

  • 106 Minuto 31 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El panell digital mostrava el minut 31 i semblava que Ensanche desaprofitava una altra ocasió de gol, però de sobte Daniel Golpillanes va interceptar un refús de la defensa i va disparar una canonada que si es descuida forada la xarxa! El marcador quedava amb 1 gols per als locals i 0 per als visitants.
  • 133 Minuto 81 (Gol por la derecha): Daniel Golpillanes va incrementar l'avantatge de Ensanche amb el 2 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 69 (Ocasión evento especial córner peinado): Raúl Ruiz hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Jordà Vallès havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 206 Minuto 77 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Al minut 77, tothom va saber perquè en Artemi Colomina era considerat un jugador imprevisible: Va voler treure ràpidament un servei de banda a l'esquena d'un rival per recollir el rebot i encarar al porter. Li va sortir bé però el porter li va desviar a córner el xut.

Margaret Dumont

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 25 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut increïble de Salim Bidodan de Barra no va ser gol per ben poc.
  • 241 Minuto 33 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Barra va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Nof Babaev, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 251 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Noé Folgado va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter Indalecio Cernesio no es va rendir i va fer unes grans aturades.
  • 251 Minuto 86 (Ocasión por el centro): Al minut 86, Pablo Cifuentes va rebre la passada de la mort a l’àrea petita, però va voler rematar amb el taló i ho va fer amb tan poca gràcia que la pilota va passar entre les seves cames sense poder colpejar-la.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Wilmer Avilés de Barra es va emportar una amonestació al minut 37 per provocar un rival.
  • 511 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Noé Folgado es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 511 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 85, Lucian Creştin de Barra va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.