Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Ensanche Club de Fútbol (1337799) - Osasuna Nodauna (780007) » 726916663: T75/J1/VI

Liga 726916663 Información oficial sobre el partido 726916663 en Hattrick

10.02.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 1 / VI.354 (14672)

Ensanche Club de Fútbol Alineación oficial del equipo 'Ensanche Club de Fútbol' en el partido 0 - 5 Osasuna Nodauna Alineación oficial del equipo 'Osasuna Nodauna' en el partido
0 - 1 Przemysław Tokarz (9')
0 - 2 Carlos Utrillas (32')
0 - 3 Przemysław Tokarz (36')
0 - 4 Jesús Pontejos (65')
0 - 5 Sebastian Rothemund (67')
Ensanche Club de Fútbol Alineación oficial del equipo 'Ensanche Club de Fútbol' en el partido 0 - 5 Osasuna Nodauna Alineación oficial del equipo 'Osasuna Nodauna' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Ensanche Club de Fútbol Alineación oficial del equipo 'Ensanche Club de Fútbol' en el partido 0 - 3 Osasuna Nodauna Alineación oficial del equipo 'Osasuna Nodauna' en el partido
Tiene un resultado normal 0.04Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.95Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ensanche Club de Fútbol

Osasuna Nodauna

Goles Goles

  • 115 Minuto 9 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Tot i conduir la pilota, Przemysław Tokarz era molt més ràpid que el defensa Ramón Cirna. Al minut 9, el jugador de Osasuna va deixar enrere el seu marcador i va anotar el 0 - 1.
  • 137 Minuto 32 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 32 una excel·lent centrada de Sebastian Rothemund va arribar a Carlos Utrillas, que es va llançar en planxa i va enviar la pilota a l'escaire amb una espectacular rematada de cap, la seva especialitat, posant el 0 - 2 al marcador.
  • 181 Minuto 36 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Przemysław Tokarz de Osasuna l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 3 al minut 36 de partit.
  • 182 Minuto 65 (Gol por la izquierda): Al minut 65, els visitants es van col·locar 0 - 4 per sobre quan Jesús Pontejos va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 180 Minuto 67 (Gol de falta): L'avantatge al marcador va augmentar al minut 67 pels visitants. En Sebastian Rothemund va xutar una falta pel pal del porter amb tanta potència que el porter no va tenir temps ni de moure's.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 15 (Ocasión por la izquierda): Jesús Calancha, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 15 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Osasuna va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 281 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Sergio Puebla quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Carles Baseganya, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 281 Minuto 43 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Sebastian Rothemund després de 43 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Carles Baseganya va poder desviar-lo a córner.
  • 282 Minuto 64 (Ocasión por la izquierda): Al minut 64 Carles Baseganya va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Tom Tintaya, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 283 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): Osasuna quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Sebastian Rothemund va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 281 Minuto 81 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Jesús Calancha. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Tom Tintaya de Osasuna es va emportar una amonestació al minut 17 per provocar un rival.
  • 513 Minuto 79 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en Tom Tintaya va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.