Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

El Lentiscar C.F (488502) - Parafernalia C.F. (1584725) » 726916622: T75/J5/VI

Liga 726916622 Información oficial sobre el partido 726916622 en Hattrick

09.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 5 / VI.353 (14671)

El Lentiscar C.F Alineación oficial del equipo 'El Lentiscar C.F' en el partido 1 - 3 Parafernalia C.F. Alineación oficial del equipo 'Parafernalia C.F.' en el partido
0 - 1 Petre-Daniel Tălpeanu (4')
0 - 2 Rifaat El Saadany (36')
Dominik Pueschner (60') 1 - 2
1 - 3 Rifaat El Saadany (75')
El Lentiscar C.F Alineación oficial del equipo 'El Lentiscar C.F' en el partido 1 - 3 Parafernalia C.F. Alineación oficial del equipo 'Parafernalia C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
El Lentiscar C.F Alineación oficial del equipo 'El Lentiscar C.F' en el partido 4 - 1 Parafernalia C.F. Alineación oficial del equipo 'Parafernalia C.F.' en el partido
Tiene bastante mala suerte 4.39Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.75Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,1 % 0,1 % 2,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

El Lentiscar C.F

Goles Goles

  • 185 Minuto 60 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Peca. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Dominik Pueschner la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Lentiscar es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 2 arribava al minut 60.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 3 (Ocasión de falta): Al minut 3, un xut de falta directa va estar a punt de significar un gol per a l'equip local, però va sortir desviat a l'esquerra de la porteria visitant.
  • 211 Minuto 14 (Ocasión por el centro): Iginio Cavia va estar a punt de marcar al minut 14 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 201 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Al minut 37 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Massimiliano Marco Prosperi no s'ho podia creure.

Parafernalia C.F.

Goles Goles

  • 141 Minuto 4 (Gol de contra por el centro): El Peca era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Petre-Daniel Tălpeanu va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 0 - 1 pujava al marcador.
  • 119 Minuto 36 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Camal Ələsgərov sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Rifaat El Saadany que, efectivament, va fer pujar el 0 - 2!
  • 181 Minuto 75 (Gol por el centro): Rifaat El Saadany de Peca va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 1 - 3 al minut 75. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 15 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Peca van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Angelo Miante va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 281 Minuto 32 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Hurşit Aykaş després de 32 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Davi Anillo va poder desviar-lo a córner.
  • 281 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Al minut 89 de partit, Kelvin Geldhof va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.