Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Alopecias Team (798129) - Nueva León Talleres Chacarita (798859) » 726916569: T75/J5/VI

Liga 726916569 Información oficial sobre el partido 726916569 en Hattrick

09.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 5 / VI.352 (14670)

Alopecias Team Alineación oficial del equipo 'Alopecias Team' en el partido 4 - 0 Nueva León Talleres Chacarita Alineación oficial del equipo 'Nueva León Talleres Chacarita' en el partido
Yiorgos Sarantos (37') 1 - 0
Heintje Kriebaum (39') 2 - 0
Hotimir Mikl (65') 3 - 0
Calvin Andrews (67') 4 - 0
Alopecias Team Alineación oficial del equipo 'Alopecias Team' en el partido 4 - 0 Nueva León Talleres Chacarita Alineación oficial del equipo 'Nueva León Talleres Chacarita' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Alopecias Team Alineación oficial del equipo 'Alopecias Team' en el partido 4 - 0 Nueva León Talleres Chacarita Alineación oficial del equipo 'Nueva León Talleres Chacarita' en el partido
Tiene un resultado normal 3.88Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Alopecias Team

Goles Goles

  • 123 Minuto 37 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 37 gràcies a la jugada de Yiorgos Sarantos, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 131 Minuto 39 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Heintje Kriebaum va aprofitar per marcar el 2 - 0 a plaer.
  • 133 Minuto 65 (Gol por la derecha): El 3 - 0 va pujar al marcador quan Alopecias va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Hotimir Mikl des de dins de l'àrea.
  • 134 Minuto 67 (Gol de penalti): Un penal força dubtós va permetre marcar gol a Alopecias i així augmentar el marcador a 4 - 0 als 67 minuts de joc. Mentre en Calvin Andrews el celebrava amb els seus companys, els rivals protestaven enèrgicament la decisió del col·legiat.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 21 (Ocasión por la derecha): Al minut 21 es va veure una gran oportunitat per a Alopecias per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Majed Hameda, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 221 Minuto 33 (Ocasión por el centro): En Hotimir Mikl va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Alopecias se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 222 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Alopecias va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 36 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Hotimir Mikl ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 233 Minuto 90 (Ocasión por la derecha): El jugador local Heintje Kriebaum per poc que no incrementa el marcador al minut 90. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Georges Saint-Hubert va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En George Cristescu es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 513 Minuto 68 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en George Cristescu va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.

Nueva León Talleres Chacarita

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 24 (Ocasión evento especial rápido + pase): La velocitat de Pablo Gonzalo Anes va ser clau en la jugada d'atac de Chacarita al minut 24, quan ell mateix va fer una passada brutal a Daniel Kropff, que aquest va espifiar espectacularment davant el gran "ooooh" del públic.
  • 215 Minuto 70 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Gràcies a la velocitat en què conduïa la pilota, en Pablo Gonzalo Anes va rebre molts aplaudiments. Al minut 70 però, una de les seves gambades va acabar amb un xut molt desviat des de la frontal de l'àrea.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Jussi Alaranta de Chacarita la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.