Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Montesinos ONCE Murcia (1593765) - BrsBullet (30546) » 726916445: T75/J3/VI

Liga 726916445 Información oficial sobre el partido 726916445 en Hattrick

24.02.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 3 / VI.350 (14668)

Montesinos ONCE Murcia Alineación oficial del equipo 'Montesinos ONCE Murcia' en el partido 3 - 1 BrsBullet Alineación oficial del equipo 'BrsBullet' en el partido
0 - 1 Pablo Albitre (12')
Filip Gołko (27') 1 - 1
Iván Armenteros (39') 2 - 1
Yüksel Gürsu (71') 3 - 1
Montesinos ONCE Murcia Alineación oficial del equipo 'Montesinos ONCE Murcia' en el partido 3 - 1 BrsBullet Alineación oficial del equipo 'BrsBullet' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Aceptable (6))
Montesinos ONCE Murcia Alineación oficial del equipo 'Montesinos ONCE Murcia' en el partido 10 - 0 BrsBullet Alineación oficial del equipo 'BrsBullet' en el partido
Tiene que atarse una piedra al pie y tirarse al mar 9.60Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un hiper EJEA (8)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Montesinos ONCE Murcia

Goles Goles

  • 111 Minuto 27 (Gol por el centro): Al minut 27, Filip Gołko va aconseguir l'empat després de rebre una passada pel centre de la defensa: 1 - 1.
  • 122 Minuto 39 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Iván Armenteros de Montesinos aconseguir un gol al minut 39 que posava per davant els locals: 2 - 1.
  • 131 Minuto 71 (Gol por el centro): Al minut 71 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Yüksel Gürsu, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 3 - 1 per a Montesinos.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Arnoud van Muiden va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 221 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Greg Carter! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 231 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Filip Gołko va estar a punt de sentenciar el partit al minut 84, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 74 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Edo Collet s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.

BrsBullet

Goles Goles

  • 185 Minuto 12 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Montesinos. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Pablo Albitre la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Bullet es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 0 - 1 arribava al minut 12.

Ocasiones Ocasiones

  • 260 Minuto 49 (Ocasión de falta): El gol de l'empat el va tenir a les seves botes Mario Jesús Silva Mendoza, però el seu tir lliure va sortir molt desviat.
  • 290 Minuto 49 (Ocasión de falta): En Raúl Apruzzese va fer una jugada que ningú va tenir pebrots d'aturar. Corria com una locomotora. Però va córrer tant descontroladament que va sortir fora del terreny de joc. Massa potent i tot!

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Remigi Francesc de Bullet va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.