Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

GEPPETTO BROTHERS (1367804) - Racing Rovelló (440031) » 726916368: T75/J12/VI

Liga 726916368 Información oficial sobre el partido 726916368 en Hattrick

27.04.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 12 / VI.348 (14666)

GEPPETTO BROTHERS Alineación oficial del equipo 'GEPPETTO BROTHERS' en el partido 1 - 2 Racing Rovelló Alineación oficial del equipo 'Racing Rovelló' en el partido
0 - 1 Marc Andreu Pegueroles (23')
József Hrotkó (27') 1 - 1
1 - 2 Memoli Sulugöz (58')
GEPPETTO BROTHERS Alineación oficial del equipo 'GEPPETTO BROTHERS' en el partido 1 - 2 Racing Rovelló Alineación oficial del equipo 'Racing Rovelló' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
GEPPETTO BROTHERS Alineación oficial del equipo 'GEPPETTO BROTHERS' en el partido 2 - 2 Racing Rovelló Alineación oficial del equipo 'Racing Rovelló' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.85Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.71Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
34,3 % 36,4 % 29,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

GEPPETTO BROTHERS

Goles Goles

  • 113 Minuto 27 (Gol por la derecha): Els jugadors del GEPPETTO amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 27, deixant József Hrotkó en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Kit Caucheteux va estar a punt de marcar al minut 89 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): 葛 (Ge) 保 (Bao) de GEPPETTO va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Racing Rovelló

Goles Goles

  • 172 Minuto 23 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Marc Andreu Pegueroles quedar desmarcat i marcar per a Rovelló al minut 23. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.
  • 172 Minuto 58 (Gol por la izquierda): Passats 58 minuts de partit, Rovelló es va posar per davant amb un 1 - 2 quan Memoli Sulugöz es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 21 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Rovelló van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Marcel Fric, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 271 Minuto 29 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Otto Fontanarosa ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 271 Minuto 34 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Memoli Sulugöz que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 272 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): Es duien 47 minuts de partit jugats quan Memoli Sulugöz va estar a punt de posar per davant a Rovelló amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Lukas Reisch va impedir un gol cantat.
  • 289 Minuto 63 (Ocasión evento especial): En Otto Fontanarosa, al minut 63 semblava que anés a la velocitat del so, corrent per la banda darrere la pilota, però Dillon Jacobson el va avançar a la velocitat de la llum desfent el perill per la seva porteria.
  • 281 Minuto 68 (Ocasión por el centro): Al minut 68 de partit, Marc Andreu Pegueroles va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 284 Minuto 77 (Ocasión de penalti): Al minut 77 de joc, Memoli Sulugöz de Rovelló va xutar un penal fort cap al mig de la porteria, però el porter no es va precipitar i va aturar el xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Juan Mañueco de Rovelló la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.