Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Inter Guadalupe (1369493) - Crapulas Despistaos FC (490570) » 726916288: T75/J6/VI

Liga 726916288 Información oficial sobre el partido 726916288 en Hattrick

16.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 6 / VI.347 (14665)

Inter Guadalupe Alineación oficial del equipo 'Inter Guadalupe' en el partido 1 - 0 Crapulas Despistaos FC Alineación oficial del equipo 'Crapulas Despistaos FC' en el partido
Harm Minke (34') 1 - 0
Inter Guadalupe Alineación oficial del equipo 'Inter Guadalupe' en el partido 1 - 0 Crapulas Despistaos FC Alineación oficial del equipo 'Crapulas Despistaos FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Inter Guadalupe Alineación oficial del equipo 'Inter Guadalupe' en el partido 2 - 1 Crapulas Despistaos FC Alineación oficial del equipo 'Crapulas Despistaos FC' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.98Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.85Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
82,8 % 1,9 % 15,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Inter Guadalupe

Goles Goles

  • 122 Minuto 34 (Gol por la izquierda): InterGuada prenia la batuta de l'encontre al minut 34, quan en Harm Minke va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 13 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Dídac Blat va estar a punt d'acabar en gol al minut 13, però el porter visitant Nikolau Almoniga va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 241 Minuto 83 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de InterGuada va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Xelasio Súperpiñeiro, però el porter rival va fer una gran aturada.

Crapulas Despistaos FC

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 3 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Un fantàstic control de Kutlan Elgin va deixar a Ramon Fraxanet assegut a terra però no va acabar en gol, ja que el porter va realitzar una fantàstica intervenció.
  • 237 Minuto 61 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Kutlan Elgin no va ser aprofitada per en Sergio Díaz de Ledesma que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.
  • 261 Minuto 68 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 68 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Mathis Kiekeberg va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 261 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Angelo Ruiz Moreno va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 261 Minuto 84 (Ocasión por el centro): En Jesús Aliqués al minut 84 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Mathis Kiekeberg de Despistaos es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Jari Kaarakka.