Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Crapulas Despistaos FC (490570) - eez-eh (121082) » 726916278: T75/J3/VI

Liga 726916278 Información oficial sobre el partido 726916278 en Hattrick

24.02.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 3 / VI.347 (14665)

Crapulas Despistaos FC Alineación oficial del equipo 'Crapulas Despistaos FC' en el partido 4 - 0 eez-eh Alineación oficial del equipo 'eez-eh' en el partido
Eugenio Cagnasso (7') 1 - 0
Sergio Díaz de Ledesma (11') 2 - 0
Mikel Dizdari (14') 3 - 0
Angelo Ruiz Moreno (39') 4 - 0
Crapulas Despistaos FC Alineación oficial del equipo 'Crapulas Despistaos FC' en el partido 4 - 0 eez-eh Alineación oficial del equipo 'eez-eh' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Crapulas Despistaos FC Alineación oficial del equipo 'Crapulas Despistaos FC' en el partido 4 - 0 eez-eh Alineación oficial del equipo 'eez-eh' en el partido
Tiene un resultado normal 3.91Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.22Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Crapulas Despistaos FC

Goles Goles

  • 118 Minuto 7 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 7, Angelo Ruiz Moreno va pentinar un córner cap al segon pal que Eugenio Cagnasso va rematar a gol completament sol, marcant així el 1 - 0.
  • 132 Minuto 11 (Gol por la izquierda): Despistaos va augmentar la diferència quan Sergio Díaz de Ledesma no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 2 - 0.
  • 132 Minuto 14 (Gol por la izquierda): En Mikel Dizdari va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 3 - 0.
  • 131 Minuto 39 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Despistaos va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Angelo Ruiz Moreno progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 4 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): En Sven Gandrup, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 231 Minuto 62 (Ocasión por el centro): Al minut 62, Berkan Doğuhan gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Iván Gabriel Mangano va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 233 Minuto 66 (Ocasión por la derecha): Al minut 66 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Aleks Sanberk de Despistaos va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 233 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Mathis Kiekeberg va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 242 Minuto 91 (Ocasión de contra por la izquierda): El Despistaos va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 91, però en Eugenio Cagnasso va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Sven Gandrup.
  • 512 Minuto 56 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Sven Gandrup se'n va anar al carrer després de veure la segona targeta groga per reiteració de faltes.

eez-eh

Ocasiones Ocasiones

  • 250 Minuto 25 (Ocasión de falta): Santo Minzi va xutar una falta directa que va passar fregant el pal al minut 25.
  • 250 Minuto 90 (Ocasión de falta): Una falta dubtosa a la frontal de l'àrea va donar a eez-eh l'oportunitat d'apropar-se en el marcador al minut 90, però el xut va sortir desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 9 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Prokopis Tzitzikas de eez-eh la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 513 Minuto 41 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 41 del partit, Prokopis Tzitzikas de l'equip eez-eh, va haver d'abandonar el terreny de joc després de guanyar-se una segona targeta per tocar la pilota amb la mà.