Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Gomarota (438636) - Stormclaws (125652) » 726916002: T75/J4/VI

Liga 726916002 Información oficial sobre el partido 726916002 en Hattrick

02.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 4 / VI.342 (14660)

Gomarota Alineación oficial del equipo 'Gomarota' en el partido 0 - 0 Stormclaws Alineación oficial del equipo 'Stormclaws' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Gomarota Alineación oficial del equipo 'Gomarota' en el partido 1 - 0 Stormclaws Alineación oficial del equipo 'Stormclaws' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.46Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Gomarota

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): Gomarota per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 24, quan 汤 (Tang) 双发 (Shuangfa) va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 223 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Roberto Gau va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 223 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Al minut 39 es va veure una gran oportunitat per a Gomarota per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Eelo Kiemunki, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 223 Minuto 52 (Ocasión por la derecha): Al minut 52, Roberto Gau arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Eelo Kiemunki de Gomarota amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Stormclaws

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 6 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Al minut 6, el Stormclaws estava en disposició d'efectuar un tir lliure directe perillós com a conseqüència d'un contraatac. En Goren Goiria va voler enganyar als rivals centrant la pilota al segon pal, però també va enganyar als seus companys, que no es van desmarcar perquè esperaven un llançament directe.
  • 241 Minuto 33 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Stormclaws va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Ausiàs Sirerol, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 286 Minuto 35 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Per tal d'evitar un contraatac perillós, l'encarregat del material va sortir corrents des de la banqueta i va enviar la pilota a la graderia. L'àrbitre, tal com marca el reglament, el va expulsar i va assenyalar tir lliure indirecte. En Tullio Ciccillo va demostrar no saber-se el reglament, ja que va marcar fent un xut directe. L'àrbitre, que tenia la mà alçada marcant tir lliure indirecte, va anular el gol.
  • 240 Minuto 50 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de Stormclaws van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 50 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar David Riganti, però la pilota va sortir per sobre del travesser.
  • 242 Minuto 83 (Ocasión de contra por la izquierda): Stormclaws van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 83, però Tullio Ciccillo va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 241 Minuto 86 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Stormclaws va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Ausiàs Sirerol, però el porter rival va fer una gran aturada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Brisco Schantl de Stormclaws la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.