Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Patadón C.F. (990696) - Cuervos Team (1415904) » 726915908: T75/J8/VI

Liga 726915908 Información oficial sobre el partido 726915908 en Hattrick

30.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 8 / VI.340 (14658)

Patadón C.F. Alineación oficial del equipo 'Patadón C.F.' en el partido 0 - 3 Cuervos Team Alineación oficial del equipo 'Cuervos Team' en el partido
0 - 1 Sami Öhler (32')
0 - 2 Claudius Rheden (42')
0 - 3 Michael Cook (43')
Patadón C.F. Alineación oficial del equipo 'Patadón C.F.' en el partido 0 - 3 Cuervos Team Alineación oficial del equipo 'Cuervos Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Patadón C.F. Alineación oficial del equipo 'Patadón C.F.' en el partido 1 - 1 Cuervos Team Alineación oficial del equipo 'Cuervos Team' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.92Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.23Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
26,9 % 25,9 % 47,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Patadón C.F.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 8 (Ocasión por el centro): En Bogusław Kuciński del Patadón ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 208 Minuto 31 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Vasil Trenev va agafar a tothom per sorpresa amb una imprevisible vaselina al minut 31. En Anatole Verrelst va voler empènyer la pilota quan aquesta ja entrava però, com que va partir de situació en fora de joc, l'àrbitre va haver d'anular el gol.
  • 211 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Àngel Clofent va estar a punt de marcar al minut 37 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 209 Minuto 41 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Però en què devia estar pensant Vasil Trenev? Un error clamorós seu va donar a Michael Cook una magnífica oportunitat de marcar. Al final, però, tot va acabar en un ensurt, ja que el seu xut va sortir desviat.
  • 201 Minuto 43 (Ocasión por el centro): Els locals van estar a punt de reduir diferències, però la vaselina de Gregorio Landaverde no va entrar per centímetres.

Cuervos Team

Goles Goles

  • 172 Minuto 32 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Sami Öhler quedar desmarcat i marcar per a Cuervos al minut 32. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.
  • 184 Minuto 42 (Gol de penalti): Passaven 42 minuts quan l'àrbitre va xiular un penal en contra de l'equip local. En Claudius Rheden va ser l'anotador i per celebrar-ho va arremangar-se la màniga i va ensenyar un tatuatge on s'hi podia llegir "Visca el pa, visca el vi, visca la mare que em va parir!".
  • 138 Minuto 43 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Haddad Shahriar Ja'roon va anar directament als peus de Michael Cook que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 0 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 44 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Michael Cook després de 44 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Ermegildo Solís Martagón va poder desviar-lo a córner.
  • 282 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Michael Cook es va quedar sol davant del porter, al minut 47. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 283 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Emil Kos al minut 82, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Claudius Rheden de Cuervos va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Ariel Włodziak.
  • 511 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 83, Simón Martínez Tejada de Cuervos va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.