Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Karreira C.F (774396) - Patadón C.F. (990696) » 726915892: T75/J4/VI

Liga 726915892 Información oficial sobre el partido 726915892 en Hattrick

02.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 4 / VI.340 (14658)

Karreira C.F Alineación oficial del equipo 'Karreira C.F' en el partido 1 - 0 Patadón C.F. Alineación oficial del equipo 'Patadón C.F.' en el partido
Bronius Užgalis (77') 1 - 0
Karreira C.F Alineación oficial del equipo 'Karreira C.F' en el partido 1 - 0 Patadón C.F. Alineación oficial del equipo 'Patadón C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Karreira C.F Alineación oficial del equipo 'Karreira C.F' en el partido 2 - 0 Patadón C.F. Alineación oficial del equipo 'Patadón C.F.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.41Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,8 % 0,1 % 4,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Karreira C.F

Goles Goles

  • 121 Minuto 77 (Gol por el centro): Bronius Užgalis va donar a Karreira un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 17 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Hj Hamdi bin Bujang va estar a punt d'acabar en gol al minut 17, però el porter visitant Franck Perrocheau va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 20 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Bronius Užgalis va estar a punt d'avançar els locals al minut 20 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 216 Minuto 24 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Moisis Doulopoulos va fer una ràpida incursió per banda. El seu centre el va rematar en Julio César Parga, sol al punt de penal, però va fer misto i la jugada va acabar en res.
  • 220 Minuto 27 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 27 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En Moisis Doulopoulos va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 33, Hj Hamdi bin Bujang de Karreira va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Patadón C.F.

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 10 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Per tal d'evitar un contraatac perillós, l'encarregat del material va sortir corrents des de la banqueta i va enviar la pilota a la graderia. L'àrbitre, tal com marca el reglament, el va expulsar i va assenyalar tir lliure indirecte. En Jean-Daniel Petitfrère va demostrar no saber-se el reglament, ja que va marcar fent un xut directe. L'àrbitre, que tenia la mà alçada marcant tir lliure indirecte, va anular el gol.
  • 272 Minuto 62 (Ocasión por la izquierda): Jean-Daniel Petitfrère, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 62 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 273 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): Patadón va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Fernando Quiroga va desviar el xut final de Àngel Clofent després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 285 Minuto 74 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Anatole Verrelst, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Àngel Clofent de Patadón es va guanyar la targeta groga merescudament.