Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Samimano F.C. (122733) - los_pata_palo (1435080) » 726915759: T75/J14/VI

Liga 726915759 Información oficial sobre el partido 726915759 en Hattrick

11.05.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 14 / VI.337 (14655)

Samimano F.C. Alineación oficial del equipo 'Samimano F.C.' en el partido 2 - 4 los_pata_palo Alineación oficial del equipo 'los_pata_palo' en el partido
0 - 1 Filipe Augusto da Rocha (24')
0 - 2 Filipe Augusto da Rocha (55')
Cristóbal Tindall (83') 1 - 2
1 - 3 Ismail Hajdarović (86')
Xherdan Bonvin (87') 2 - 3
2 - 4 Ismail Hajdarović (88')
Samimano F.C. Alineación oficial del equipo 'Samimano F.C.' en el partido 2 - 4 los_pata_palo Alineación oficial del equipo 'los_pata_palo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Samimano F.C. Alineación oficial del equipo 'Samimano F.C.' en el partido 0 - 4 los_pata_palo Alineación oficial del equipo 'los_pata_palo' en el partido
Tiene suerte 0.14Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Samimano F.C.

Goles Goles

  • 101 Minuto 83 (Gol por el centro): Al minut 83, Cristóbal Tindall es va obrir pas entre la defensa central dels visitants. El seu xut va esmicolar les estalactites que hi havia a l'escaire dret de la porteria. El marcador quedava 1 - 2, reduint la distància pels locals.
  • 102 Minuto 87 (Gol por la izquierda): El rellotge indicava el minut 87 de partit i el marcador es posà 2 - 3 quan en Xherdan Bonvin, després d'una llarga cursa per la banda esquerra, marcava per a acostar una mica més el Samimano a l'empat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Dávid Sebestyén es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Cristóbal Tindall de Samimano la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

los_pata_palo

Goles Goles

  • 171 Minuto 24 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 24, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Filipe Augusto da Rocha es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 183 Minuto 55 (Gol por la derecha): Filipe Augusto da Rocha va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 2 per als visitants.
  • 184 Minuto 86 (Gol de penalti): Al minut 86 de partit, l'àrbitre va xiular un penal molt dubtós a favor de los_pata_palo, fet que va motivar una allau de protestes dels jugadors de l'equip de casa. Finalment el penal es va xutar i Ismail Hajdarović va aconseguir augmentar l'avantatge dels visitants a 1 - 3.
  • 184 Minuto 88 (Gol de penalti): Un penal indiscutible va servir al los_pata_palo per augmentar la diferència al marcador a 2 - 4 al minut 88. L'encarregat de llençar la pena màxima va ser en Ismail Hajdarović. Molts aficionats locals van pensar que aquell gol significava la sentència.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 12 (Ocasión por la derecha): En Sake Malherbe va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 271 Minuto 13 (Ocasión por el centro): Filipe Augusto da Rocha va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 13, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Ilídio de Almeida va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 285 Minuto 26 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Massimo Chiale, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 281 Minuto 33 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de 方 (Fang) 廷汉 (Tinghan). Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 280 Minuto 84 (Ocasión de falta): Ilídio de Almeida va mantenir els locals dins del partit quan va aconseguir aturar una falta directa de Ismail Hajdarović que anava dirigida a l'arrel del pal esquerre de la porteria.
  • 218 Minuto 87 (Ocasión evento especial córner peinado): 方 (Fang) 廷汉 (Tinghan) hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Filipe Augusto da Rocha havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 282 Minuto 88 (Ocasión por la izquierda): Al minut 88 Ilídio de Almeida va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Kamil Bernadzikowski, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.