Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Linares_Deportivo (1588577) - Odmisel (1417875) » 726914714: T75/J4/VI

Liga 726914714 Información oficial sobre el partido 726914714 en Hattrick

02.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 4 / VI.319 (14637)

Linares_Deportivo Alineación oficial del equipo 'Linares_Deportivo' en el partido 3 - 1 Odmisel Alineación oficial del equipo 'Odmisel' en el partido
0 - 1 Max Almenning (6')
Víctor Cebadilla (55') 1 - 1
Ruslan Nakhimovich (88') 2 - 1
Lars-Gunnar Hyborn (89') 3 - 1
Linares_Deportivo Alineación oficial del equipo 'Linares_Deportivo' en el partido 3 - 1 Odmisel Alineación oficial del equipo 'Odmisel' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Linares_Deportivo Alineación oficial del equipo 'Linares_Deportivo' en el partido 4 - 0 Odmisel Alineación oficial del equipo 'Odmisel' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.27Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Linares_Deportivo

Goles Goles

  • 112 Minuto 55 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del L Dptvo s'esgargamellaven dempeus per esperonar Víctor Cebadilla que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 55 i suposava l'empat a 1 per als locals.
  • 119 Minuto 88 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Un córner ben llançat per Lars-Gunnar Hyborn el va rematar Ruslan Nakhimovich amb un magnífic cop de cap que va suposar el 2 - 1.
  • 133 Minuto 89 (Gol por la derecha): L Dptvo va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Lars-Gunnar Hyborn va poder fer el 3 - 1 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): L Dptvo va estar a punt de posar-se per davant al minut 2 però Huc Escarré va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 222 Minuto 5 (Ocasión por la izquierda): En Víctor Cebadilla va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 212 Minuto 16 (Ocasión por la izquierda): El jugador de L Dptvo Federico López Rodríguez quasi va assolir l'empat al minut 16 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.
  • 212 Minuto 17 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Dragoslav Stepanović va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 222 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): L Dptvo va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Lars-Gunnar Hyborn va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Rafał Karbowiak.
  • 222 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): L Dptvo va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 82 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Huc Escarré ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.

Odmisel

Goles Goles

  • 140 Minuto 6 (Gol de contra de falta): Per efectes de la pressió exercida, el Odmisel va poder sortir ràpidament al contraatac. Els defensors van fer el possible per aturar-lo i van fer una falta a la frontal. Però va ser pitjor el remei que la malaltia, ja que el tir lliure directe el va transformar en gol en Max Almenning aconseguint el 0 - 1.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Mike Rhodes de Odmisel va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 512 Minuto 87 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 87 de partit, Mike Rhodes de Odmisel va rebre la segona targeta groga per una entrada sense pilota a un rival i va haver d'abandonar el partit.