Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Ausländer (125618) - U.D. Guazamara (1419236) » 726914682: T75/J10/VI

Liga 726914682 Información oficial sobre el partido 726914682 en Hattrick

13.04.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 10 / VI.318 (14636)

Ausländer Alineación oficial del equipo 'Ausländer' en el partido 0 - 3 U.D. Guazamara Alineación oficial del equipo 'U.D. Guazamara' en el partido
0 - 1 José Ernesto Valbuena (9')
0 - 2 Fruitós Colldeforns (15')
0 - 3 José Ernesto Valbuena (54')
Ausländer Alineación oficial del equipo 'Ausländer' en el partido 0 - 3 U.D. Guazamara Alineación oficial del equipo 'U.D. Guazamara' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Ausländer Alineación oficial del equipo 'Ausländer' en el partido 2 - 2 U.D. Guazamara Alineación oficial del equipo 'U.D. Guazamara' en el partido
Tiene mala suerte 1.95Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.25Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
28,3 % 34,1 % 37,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ausländer

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 23 (Ocasión de contra por la derecha): Sergo Beržinskis va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Ausländer que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 204 Minuto 67 (Ocasión de penalti): En Adam Beesley va errar un llançament des del punt de penal al minut 67. Durant la resta de partit va sentir algun xiulet des de la grada.
  • 201 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Al minut 78, Matthew van de Corput va fer una bona jugada, però el seu xut final es va estavellar al lateral de la xarxa, fet que va motivar que una bona part del públic cantés 'gol' erròniament.

U.D. Guazamara

Goles Goles

  • 115 Minuto 9 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Abdelbassir El-Khafi no va poder aturar José Ernesto Valbuena de Guazamara, que va penetrar a l'àrea rival per velocitat i va marcar al minut 9 el 0 - 1.
  • 181 Minuto 15 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Fruitós Colldeforns de Guazamara l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 2 al minut 15 de partit.
  • 182 Minuto 54 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En José Ernesto Valbuena, que va ser qui va marcar 0 - 3, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 11 (Ocasión por la izquierda): Ahmad Azmy va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 11, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 281 Minuto 19 (Ocasión por el centro): Al minut 19 de partit, Ahmad Azmy va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 282 Minuto 22 (Ocasión por la izquierda): Al minut 22 Alfredo González Carvajal va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Yoeri Francke, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 283 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en José Ernesto Valbuena, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en José Ernesto Valbuena va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 216 Minuto 55 (Ocasión evento especial rápido + pase): José Ernesto Valbuena va marxar per velocitat al minut 55 i va fer una passada de la mort a Conrado Delgado, però aquest va fallar.
  • 283 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): Després de 77 minuts, Conrado Delgado va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Alfredo González Carvajal va estar atent i va desviar la pilota a córner.