Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Wiliyos Team (490877) - F.C. Real Murcia (1456965) » 726914667: T75/J6/VI

Liga 726914667 Información oficial sobre el partido 726914667 en Hattrick

16.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 6 / VI.318 (14636)

Wiliyos Team Alineación oficial del equipo 'Wiliyos Team' en el partido 2 - 5 F.C. Real Murcia Alineación oficial del equipo 'F.C. Real Murcia' en el partido
0 - 1 György Szilágyi (13')
Radu Lupescu (28') 1 - 1
Piergiuseppe Pirilli (32') 2 - 1
2 - 2 Brancko Lafaut (36')
2 - 3 Marcus Büx (38')
2 - 4 郭 (Guo) 昉朋 (Fangpeng) (68')
2 - 5 Dimitrije Milašević (84')
Wiliyos Team Alineación oficial del equipo 'Wiliyos Team' en el partido 2 - 5 F.C. Real Murcia Alineación oficial del equipo 'F.C. Real Murcia' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Wiliyos Team Alineación oficial del equipo 'Wiliyos Team' en el partido 0 - 4 F.C. Real Murcia Alineación oficial del equipo 'F.C. Real Murcia' en el partido
Tiene suerte 0.39Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.36Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,8 % 0,1 % 99,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Wiliyos Team

Goles Goles

  • 111 Minuto 28 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 28, Radu Lupescu de Wiliyos empatava el partit: 1 - 1.
  • 143 Minuto 32 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Wiliyos eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 32, Piergiuseppe Pirilli va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 2 - 1.

F.C. Real Murcia

Goles Goles

  • 172 Minuto 13 (Gol por la izquierda): Al minut 13 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Murcia prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en György Szilágyi.
  • 163 Minuto 36 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 36 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Brancko Lafaut.
  • 173 Minuto 38 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Marcus Büx va poder marcar tot sol el 2 - 3.
  • 183 Minuto 68 (Gol por la derecha): 郭 (Guo) 昉朋 (Fangpeng) va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 2 - 4 per als visitants.
  • 184 Minuto 84 (Gol de penalti): Al minut 84 de partit, l'àrbitre va xiular un penal molt dubtós a favor de Murcia, fet que va motivar una allau de protestes dels jugadors de l'equip de casa. Finalment el penal es va xutar i Dimitrije Milašević va aconseguir augmentar l'avantatge dels visitants a 2 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 22 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Brancko Lafaut. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 271 Minuto 31 (Ocasión por el centro): Murcia va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 31, quan Marcus Büx va quedar-se sol davant el porter Antonio Contreras, però aquest va poder aturar el xut.
  • 283 Minuto 62 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Marcus Büx, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Marcus Büx va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 283 Minuto 66 (Ocasión por la derecha): Després de 66 minuts, Marcus Büx va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Antonio Contreras va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 282 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): Al minut 72, el Murcia va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Dimitrije Milašević s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jacobus Ellenbroek de Murcia va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.