Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C. Real Murcia (1456965) - Torre Balldovina (987960) » 726914661: T75/J5/VI

Liga 726914661 Información oficial sobre el partido 726914661 en Hattrick

09.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 5 / VI.318 (14636)

F.C. Real Murcia Alineación oficial del equipo 'F.C. Real Murcia' en el partido 3 - 0 Torre Balldovina Alineación oficial del equipo 'Torre Balldovina' en el partido
Marcus Büx (19') 1 - 0
Cengiz Alemdar (42') 2 - 0
Cengiz Alemdar (79') 3 - 0
F.C. Real Murcia Alineación oficial del equipo 'F.C. Real Murcia' en el partido 3 - 0 Torre Balldovina Alineación oficial del equipo 'Torre Balldovina' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
F.C. Real Murcia Alineación oficial del equipo 'F.C. Real Murcia' en el partido 2 - 0 Torre Balldovina Alineación oficial del equipo 'Torre Balldovina' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.29Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. Real Murcia

Goles Goles

  • 121 Minuto 19 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Marcus Büx, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Murcia se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 19.
  • 132 Minuto 42 (Gol por la izquierda): En Cengiz Alemdar va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 2 - 0.
  • 131 Minuto 79 (Gol por el centro): Al minut 79 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Cengiz Alemdar, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 3 - 0 per a Murcia.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Vøgg Reynheim al minut 28 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Cengiz Alemdar va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 236 Minuto 29 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Seydou Käppeli no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Paulin Auvinet estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 231 Minuto 33 (Ocasión por el centro): En Marc Maurice, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 233 Minuto 58 (Ocasión por la derecha): En Dimitrije Milašević es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 232 Minuto 69 (Ocasión por la izquierda): Passaven 69 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Eugeniusz Balas va rematar alt.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Cengiz Alemdar de Murcia va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Paulin Auvinet de Murcia la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 512 Minuto 68 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): A causa d'una altra dura entrada, Paulin Auvinet de Murcia es va guanyar la segona groga i va deixar el seu equip amb un jugador menys al minut 68.

Torre Balldovina

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 70 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Balldovina va anar a parar a la dreta de l'atac on en Petter Lifblad, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 242 Minuto 81 (Ocasión de contra por la izquierda): Balldovina van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 81, però el xut de Emil Jensen des de l'esquerra va sortir desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Paco Nievas.
  • 512 Minuto 65 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Paco Nievas va deixar al seu equip amb un jugador menys després d'entrar amb les dues cames per davant a un rival.