Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

STEAUA DE CAMPAMENTO (1419878) - Dinamo Benidorm (120185) » 726914553: T75/J6/VI

Liga 726914553 Información oficial sobre el partido 726914553 en Hattrick

16.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 6 / VI.316 (14634)

STEAUA DE CAMPAMENTO Alineación oficial del equipo 'STEAUA DE CAMPAMENTO' en el partido 3 - 0 Dinamo Benidorm Alineación oficial del equipo 'Dinamo Benidorm' en el partido
Basilio Núñez Vázquez (20') 1 - 0
Echedey Tropa (58') 2 - 0
Bira Tavares (88') 3 - 0
STEAUA DE CAMPAMENTO Alineación oficial del equipo 'STEAUA DE CAMPAMENTO' en el partido 3 - 0 Dinamo Benidorm Alineación oficial del equipo 'Dinamo Benidorm' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
STEAUA DE CAMPAMENTO Alineación oficial del equipo 'STEAUA DE CAMPAMENTO' en el partido 4 - 0 Dinamo Benidorm Alineación oficial del equipo 'Dinamo Benidorm' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.36Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.23Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

STEAUA DE CAMPAMENTO

Goles Goles

  • 121 Minuto 20 (Gol por el centro): Basilio Núñez Vázquez va donar a CAMPAMENTO un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 134 Minuto 58 (Gol de penalti): Als 58 minuts de joc, els nois de CAMPAMENTO van provocar una pena màxima, que va transformar sense problemes Echedey Tropa augmentant l'avantatge per als locals: 2 - 0.
  • 130 Minuto 88 (Gol de falta): Als 88 minuts, Bira Tavares va ampliar l'avantatge de CAMPAMENTO amb un 3 - 0 mitjançant un tir lliure directe que va tocar la barrera i va despistar el porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 9 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Erasmo Stampi va estar a punt d'avançar els locals al minut 9 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 232 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): En Teo Mosconi, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 233 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): En Basilio Núñez Vázquez es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 233 Minuto 47 (Ocasión por la derecha): El jugador local Basilio Núñez Vázquez per poc que no incrementa el marcador al minut 47. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Tesifonte Barreiro va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 232 Minuto 64 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Tesifonte Barreiro al minut 64 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Vassilis Kapernekas va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 233 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): Al minut 83 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Teo Mosconi de CAMPAMENTO va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Vassilis Kapernekas de CAMPAMENTO va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Dinamo Benidorm

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 31 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Iker Gutiérrez de León va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 262 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Al minut 37 Pavel Zazulin va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Uroš Travner va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.
  • 253 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): L'atac dret visitant feia temps que portava perill. Al minut 84 en Pavel Zazulin va aconseguir xutar tot i estar envoltat de contraris, però l'aturada d'en Uroš Travner va impedir que reduïssin les diferències al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Iker Gutiérrez de León de FCD es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 512 Minuto 85 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 85 de partit, Iker Gutiérrez de León de FCD va rebre la segona targeta groga per una entrada sense pilota a un rival i va haver d'abandonar el partit.