Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

STEAUA DE CAMPAMENTO (1419878) - Whistlers CF (776930) » 726914547: T75/J4/VI

Liga 726914547 Información oficial sobre el partido 726914547 en Hattrick

02.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 4 / VI.316 (14634)

STEAUA DE CAMPAMENTO Alineación oficial del equipo 'STEAUA DE CAMPAMENTO' en el partido 5 - 0 Whistlers CF Alineación oficial del equipo 'Whistlers CF' en el partido
Bira Tavares (13') 1 - 0
Echedey Tropa (37') 2 - 0
Renn Birtz (38') 3 - 0
Lars Larsen (71') 4 - 0
Olli Siiteri (73') 5 - 0
STEAUA DE CAMPAMENTO Alineación oficial del equipo 'STEAUA DE CAMPAMENTO' en el partido 5 - 0 Whistlers CF Alineación oficial del equipo 'Whistlers CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
STEAUA DE CAMPAMENTO Alineación oficial del equipo 'STEAUA DE CAMPAMENTO' en el partido 5 - 0 Whistlers CF Alineación oficial del equipo 'Whistlers CF' en el partido
Tiene un resultado normal 4.62Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

STEAUA DE CAMPAMENTO

Goles Goles

  • 120 Minuto 13 (Gol de falta): Després del xut d'una falta a la frontal de l'àrea, l'esclat d'alegria a les grades del minut 13, indicava inequívocament que en Bira Tavares va saber trobar la xarxa rival. CAMPAMENTO desfeia l'equilibri: 1 a 0.
  • 115 Minuto 37 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Després de 37 minuts, Echedey Tropa va superar per velocitat Luis Palacios per posar el 2 - 0 al marcador.
  • 133 Minuto 38 (Gol por la derecha): El 3 - 0 va pujar al marcador quan CAMPAMENTO va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Renn Birtz des de dins de l'àrea.
  • 132 Minuto 71 (Gol por la izquierda): En Lars Larsen de CAMPAMENTO va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 4 - 0.
  • 131 Minuto 73 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Olli Siiteri va aprofitar per marcar el 5 - 0 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 12 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del CAMPAMENTO van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Renn Birtz, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 233 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): En Echedey Tropa es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 232 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): En Basilio Núñez Vázquez, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 231 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Echedey Tropa va estar a punt de sentenciar el partit al minut 84, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 231 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Lars Larsen una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 89, però una magnífica aturada de Ismael Cieza va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Whistlers CF

Ocasiones Ocasiones

  • 206 Minuto 67 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): L'imprevisible Huc Alacot va fer un xut des de llarga distància que quasi va acabar en gol.
  • 209 Minuto 75 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Un error molt greu de Huc Alacot va donar l'oportunitat de marcar a l'equip rival per mitjà de Lars Larsen. Tot i això, després de la setmana en què havia estat portada a la premsa esportiva, en la que fou protagonista d'enraonies vanes, rumors infundats, faules i badomies, estava molt deconcentrat i va acabar fallant davant del porter el què havia de ser un gol cantat!