Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Absentia FC (995592) - Sparta Pajaros (1430516) » 726914440: T75/J5/VI

Liga 726914440 Información oficial sobre el partido 726914440 en Hattrick

09.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 5 / VI.314 (14632)

Absentia FC Alineación oficial del equipo 'Absentia FC' en el partido 3 - 1 Sparta Pajaros Alineación oficial del equipo 'Sparta Pajaros' en el partido
Leopoldo Reverón (34') 1 - 0
1 - 1 Juan Velázquez (50')
Leopoldo Reverón (57') 2 - 1
Jean-Pierre Blain (79') 3 - 1
Absentia FC Alineación oficial del equipo 'Absentia FC' en el partido 3 - 1 Sparta Pajaros Alineación oficial del equipo 'Sparta Pajaros' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Absentia FC Alineación oficial del equipo 'Absentia FC' en el partido 2 - 0 Sparta Pajaros Alineación oficial del equipo 'Sparta Pajaros' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.99Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Absentia FC

Goles Goles

  • 124 Minuto 34 (Gol de penalti): Corria el minut 34, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. A.F.C s'avançava en el marcador després que en Leopoldo Reverón xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.
  • 123 Minuto 57 (Gol por la derecha): Passats 57 minuts, Leopoldo Reverón, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 2 - 1. A.F.C es posava per davant!
  • 132 Minuto 79 (Gol por la izquierda): En Jean-Pierre Blain de A.F.C va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): A.F.C va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Leopoldo Reverón en un 1 contra 1 amb el porter Santiago Macedonia, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 221 Minuto 23 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Leopoldo Reverón! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 233 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): Al minut 36 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Jean-Pierre Blain de A.F.C va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 231 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Quintin Klopfenstein una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 39, però una magnífica aturada de Santiago Macedonia va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 231 Minuto 49 (Ocasión por el centro): En Phala Chea, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 231 Minuto 80 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Konrad Hrynkiewicz. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 231 Minuto 90 (Ocasión por el centro): Al minut 90, Konrad Hrynkiewicz gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Santiago Macedonia va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Sparta Pajaros

Goles Goles

  • 186 Minuto 50 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El 1 - 1 va arribar gràcies a una falta feta per aturar un contraatac per part del Pajaros. La falta va servir per comprovar que l'estratègia ofensiva era una bona arma d'aquest equip, ja que en Juan Velázquez va rematar tot sol dins de l'àrea petita.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 20 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Pajaros va anar a parar a la dreta de l'atac on en Raúl Lidón Jiménez, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 289 Minuto 35 (Ocasión evento especial): Tothom coneixia a en Joaquín Uruñuela per la seva rapidesa. Al minut 35 va intentar marxar per velocitat d'en Quintin Klopfenstein, però aquest no era pas més lent, així que va aturar el perill sense massa complicacions.
  • 243 Minuto 37 (Ocasión de contra por la derecha): Emilio Zoydo va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Pajaros que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Marc Torrentsgenerós de Pajaros amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Juan Velázquez de Pajaros va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.