Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

bitlles cop (433718) - yopzgz (1432080) » 726914387: T75/J6/VI

Liga 726914387 Información oficial sobre el partido 726914387 en Hattrick

16.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 6 / VI.313 (14631)

bitlles cop Alineación oficial del equipo 'bitlles cop' en el partido 3 - 0 yopzgz Alineación oficial del equipo 'yopzgz' en el partido
Roberto Sánchez González (54') 1 - 0
Xulián Conxil (60') 2 - 0
Pedro Alberto Rogeiro (65') 3 - 0
bitlles cop Alineación oficial del equipo 'bitlles cop' en el partido 3 - 0 yopzgz Alineación oficial del equipo 'yopzgz' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
bitlles cop Alineación oficial del equipo 'bitlles cop' en el partido 3 - 0 yopzgz Alineación oficial del equipo 'yopzgz' en el partido
Tiene un resultado normal 2.65Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

bitlles cop

Goles Goles

  • 122 Minuto 54 (Gol por la izquierda): Al minut 54 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a bitlles va ser Roberto Sánchez González.
  • 131 Minuto 60 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de bitlles va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Xulián Conxil progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.
  • 118 Minuto 65 (Gol evento especial córner peinado): Xulián Conxil va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de bitlles, Pedro Alberto Rogeiro, que va marcar, sense saber com, el 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 21 (Ocasión por el centro): En Xulián Conxil va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de bitlles se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 222 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): bitlles va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Pedro Alberto Rogeiro va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Pedro Gastea.
  • 222 Minuto 51 (Ocasión por la izquierda): En Ovidio Pernía va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 232 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Pedro Gastea al minut 70 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Sergey Prizhimov va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 231 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Giuseppe Bubba va estar a punt de sentenciar el partit al minut 89, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Piotr Ferenc de bitlles es va emportar una amonestació al minut 27 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Giuseppe Bubba de bitlles la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Konstantin Bykhalov de bitlles va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Fabián Alderete de bitlles va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

yopzgz

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Leonardo Viscusi que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 243 Minuto 44 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de yopzgz va anar a parar a la dreta de l'atac on en Pier Luigi Ostia, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 251 Minuto 69 (Ocasión por el centro): Al minut 69, Rodrigo Duarte Inácio va rebre la passada de la mort a l’àrea petita, però va voler rematar amb el taló i ho va fer amb tan poca gràcia que la pilota va passar entre les seves cames sense poder colpejar-la.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Rodrigo Duarte Inácio de yopzgz es va guanyar la targeta groga merescudament.