Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

losmoribundos (779622) - Aspire Club (1595103) » 726914170: T75/J8/VI

Liga 726914170 Información oficial sobre el partido 726914170 en Hattrick

30.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 8 / VI.309 (14627)

losmoribundos Alineación oficial del equipo 'losmoribundos' en el partido 2 - 0 Aspire Club Alineación oficial del equipo 'Aspire Club' en el partido
Alfréd Genčanský (25') 1 - 0
Juan José Mantilla (77') 2 - 0
losmoribundos Alineación oficial del equipo 'losmoribundos' en el partido 2 - 0 Aspire Club Alineación oficial del equipo 'Aspire Club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
losmoribundos Alineación oficial del equipo 'losmoribundos' en el partido 0 - 2 Aspire Club Alineación oficial del equipo 'Aspire Club' en el partido
Tiene suerte 0.26Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.66Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,4 % 0,1 % 97,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

losmoribundos

Goles Goles

  • 143 Minuto 25 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de losmoribundos eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 25, Alfréd Genčanský va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 1 - 0.
  • 134 Minuto 77 (Gol de penalti): losmoribundos va obtenir un penal al minut 77, que va llançar a la perfecció Juan José Mantilla. 2 - 0 a favor dels locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 9 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Kiko Solís Zuleta haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a losmoribundos al minut 9.
  • 243 Minuto 36 (Ocasión de contra por la derecha): Juan José Mantilla va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de losmoribundos que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 241 Minuto 84 (Ocasión de contra por el centro): En Juno Huttula va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Aspire Club

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 10 (Ocasión por la derecha): Donato Roldán de Aspire, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 10, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 215 Minuto 17 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Un esprint de Nadir Rikkat quasi acaba en gol, però la pilota va ser desviada per un defensa quan ja entrava a la porteria.
  • 272 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): Al minut 24, un refús desafortunat de Manfredi Properzi, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Javier Rivero Ruiz no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 262 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Al minut 35 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Donato Roldán va fer una jugada per la banda esquerra, però Manfredi Properzi va aturar el seu xut.
  • 261 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Aspire va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Donato Roldán es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 251 Minuto 80 (Ocasión por el centro): En Tiberiu Sămărtean va intentar una incursió pel centre de l'atac que va finalitzar amb un xut massa fluix, fàcil per en Manfredi Properzi.
  • 253 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): Aspire van seguir progressant per la banda dreta. Tiberiu Sămărtean va tenir la seva oportunitat al minut 83, però la defensa local estava ben organitzada i va poder aturar l'atac.
  • 251 Minuto 85 (Ocasión por el centro): Al minut 85, Nezar Zahran va rebre la passada de la mort a l’àrea petita, però va voler rematar amb el taló i ho va fer amb tan poca gràcia que la pilota va passar entre les seves cames sense poder colpejar-la.
  • 251 Minuto 87 (Ocasión por el centro): Nezar Zahran va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter Manfredi Properzi no es va rendir i va fer unes grans aturades.