Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FC Pies Planos (30960) - S'Agaró Athletic (437165) » 726913541: T75/J5/VI

Liga 726913541 Información oficial sobre el partido 726913541 en Hattrick

09.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 5 / VI.298 (14616)

FC Pies Planos Alineación oficial del equipo 'FC Pies Planos' en el partido 3 - 0 S'Agaró Athletic Alineación oficial del equipo 'S'Agaró Athletic' en el partido
Sergio Pelayo (21') 1 - 0
Héctor Baranda (81') 2 - 0
Pablo Porcel (83') 3 - 0
FC Pies Planos Alineación oficial del equipo 'FC Pies Planos' en el partido 3 - 0 S'Agaró Athletic Alineación oficial del equipo 'S'Agaró Athletic' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
FC Pies Planos Alineación oficial del equipo 'FC Pies Planos' en el partido 5 - 0 S'Agaró Athletic Alineación oficial del equipo 'S'Agaró Athletic' en el partido
Tiene mala suerte 4.58Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Pies Planos

Goles Goles

  • 123 Minuto 21 (Gol por la derecha): Palencia s'avançava al marcador al minut 21, després d'un rebot que va caçar en Sergio Pelayo per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 115 Minuto 81 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Després de 81 minuts, Héctor Baranda va superar per velocitat Buster Oldham per posar el 2 - 0 al marcador.
  • 132 Minuto 83 (Gol por la izquierda): Al minut 83, Palencia va aconseguir el 3 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Pablo Porcel, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 13 (Ocasión por la derecha): Al minut 13 es va veure una gran oportunitat per a Palencia per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Diego Plaza Ruiz, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 223 Minuto 14 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Willem de Mey va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 232 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): En Ivan Bellmunt, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 230 Minuto 38 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en Diego Plaza Ruiz, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.
  • 233 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): El jugador local Luis Cabanillas per poc que no incrementa el marcador al minut 67. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Ralph Casamayor va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

S'Agaró Athletic

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 68 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Athletic van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Enrique Ysern Torres va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 218 Minuto 70 (Ocasión evento especial córner peinado): Timoteu Blasi hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Enrique Ysern Torres havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Charly Debaille de Athletic es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 511 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Enrique Ysern Torres de Athletic va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.