Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Bluer Team (1577890) - Futbol Club San Lorenzo (486509) » 726913511: T75/J10/VI

Liga 726913511 Información oficial sobre el partido 726913511 en Hattrick

13.04.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 10 / VI.297 (14615)

Bluer Team Alineación oficial del equipo 'Bluer Team' en el partido 0 - 2 Futbol Club San Lorenzo Alineación oficial del equipo 'Futbol Club San Lorenzo' en el partido
0 - 1 Karl Oikarinen (55')
0 - 2 Karl Oikarinen (82')
Bluer Team Alineación oficial del equipo 'Bluer Team' en el partido 0 - 2 Futbol Club San Lorenzo Alineación oficial del equipo 'Futbol Club San Lorenzo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Bluer Team Alineación oficial del equipo 'Bluer Team' en el partido 0 - 3 Futbol Club San Lorenzo Alineación oficial del equipo 'Futbol Club San Lorenzo' en el partido
Tiene un resultado normal 0.14Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.48Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,2 % 0,0 % 99,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Bluer Team

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 73 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Bluer, l'equip va recuperar la pilota al minut 73 i va contraatacar. En Luis Enrique Criales va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Oli Birri de Bluer amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Davide Picasso es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Futbol Club San Lorenzo

Goles Goles

  • 172 Minuto 55 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de F.C.S.L. va ser finalitzada des de l'esquerra per Karl Oikarinen al minut 55. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.
  • 181 Minuto 82 (Gol por el centro): Karl Oikarinen va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 82, i va fer pujar el 0 - 2 per a F.C.S.L..

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 3 (Ocasión por la derecha): F.C.S.L. va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Antonio Ponte va desviar el xut final de Otto Lewenbauer després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 273 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 24, quan en Humphrey ten Brink va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 271 Minuto 26 (Ocasión por el centro): F.C.S.L. va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 26, quan Eddie Pater va quedar-se sol davant el porter Antonio Ponte, però aquest va poder aturar el xut.
  • 273 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): En Dimitar Mutafchiyski va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 273 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): Dimitar Mutafchiyski de F.C.S.L., va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 38, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 283 Minuto 59 (Ocasión por la derecha): Dimitar Mutafchiyski de F.C.S.L. va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 59 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 282 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): Al minut 71 Antonio Ponte va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Karl Oikarinen, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 281 Minuto 72 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Luigi Quaglia va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.