Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Molinero (988831) - Real Huguete & Lyan S.A (1333496) » 726913211: T75/J6/VI

Liga 726913211 Información oficial sobre el partido 726913211 en Hattrick

16.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 6 / VI.292 (14610)

Molinero Alineación oficial del equipo 'Molinero' en el partido 0 - 2 Real Huguete & Lyan S.A Alineación oficial del equipo 'Real Huguete & Lyan S.A' en el partido
0 - 1 Ecequiel Gruñeiro (70')
0 - 2 Gonzalo Anchieta (82')
Molinero Alineación oficial del equipo 'Molinero' en el partido 0 - 2 Real Huguete & Lyan S.A Alineación oficial del equipo 'Real Huguete & Lyan S.A' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Molinero Alineación oficial del equipo 'Molinero' en el partido 0 - 3 Real Huguete & Lyan S.A Alineación oficial del equipo 'Real Huguete & Lyan S.A' en el partido
Tiene un resultado normal 0.13Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,2 % 0,0 % 99,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Molinero

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 69 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Valentino Teribile va entorpir al marcador d'en Malcolm Marshall per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 10 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Zafer Aykal després que el jugador de Molinero li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.

Real Huguete & Lyan S.A

Goles Goles

  • 190 Minuto 70 (Gol de falta): En Ecequiel Gruñeiro conduí la pilota sense que ningú el parés. I va acabar entrant amb la pilota a la porteria, mostrant la seva potència física. 0-1
  • 181 Minuto 82 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Gonzalo Anchieta de RHLS l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 2 al minut 82 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 3 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del RHLS que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Alejandro Vivas, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 273 Minuto 15 (Ocasión por la derecha): En Javier Gil Redonda va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 273 Minuto 20 (Ocasión por la derecha): RHLS va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Ozren Ćorluka va desviar el xut final de Javier Gil Redonda després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 271 Minuto 22 (Ocasión por el centro): RHLS va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 22, quan Pablo Acuña va quedar-se sol davant el porter Ozren Ćorluka, però aquest va poder aturar el xut.
  • 272 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): Javier Barro va marcar al minut 24 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 273 Minuto 57 (Ocasión por la derecha): Ecequiel Gruñeiro va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Ozren Ćorluka, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 271 Minuto 70 (Ocasión por el centro): Al minut 70 de partit, Albèrt Cortada quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 282 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): Albèrt Cortada va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 81, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 282 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Ecequiel Gruñeiro, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 89 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. RHLS va quedar sense poder incrementar el seu marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Gonzalo Anchieta es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.