Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

garnatxa club (485484) - Falcatas (990783) » 726912026: T75/J5/VI

Liga 726912026 Información oficial sobre el partido 726912026 en Hattrick

09.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 5 / VI.271 (14589)

garnatxa club Alineación oficial del equipo 'garnatxa club' en el partido 3 - 0 Falcatas Alineación oficial del equipo 'Falcatas' en el partido
Tadeyo Llompart (3') 1 - 0
Aram Caussa (34') 2 - 0
Tadeyo Llompart (63') 3 - 0
garnatxa club Alineación oficial del equipo 'garnatxa club' en el partido 3 - 0 Falcatas Alineación oficial del equipo 'Falcatas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
garnatxa club Alineación oficial del equipo 'garnatxa club' en el partido 4 - 0 Falcatas Alineación oficial del equipo 'Falcatas' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.85Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

garnatxa club

Goles Goles

  • 185 Minuto 3 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 3 minuts, el tirador de faltes del garnatxa va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Tadeyo Llompart, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 1 - 0 pujava al marcador.
  • 118 Minuto 34 (Gol evento especial córner peinado): En Noah Binder entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al garnatxa, un peu providencial d'en Aram Caussa va situar el 2-0 al panell digital.
  • 133 Minuto 63 (Gol por la derecha): El 3 - 0 va pujar al marcador quan garnatxa va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Tadeyo Llompart des de dins de l'àrea.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 5 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Mateusz Kazber. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 233 Minuto 8 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Felipe Fernández Madrigal va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 232 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Gordan Bastiaenssen al minut 33 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Tadeyo Llompart va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 234 Minuto 70 (Ocasión de penalti): Un penal al minut 70 va donar als locals l'oportunitat d'ampliar el seu avantatge, però José María Herguedas estava massa segur de si mateix i va enviar la pilota fora.
  • 231 Minuto 73 (Ocasión por el centro): Al minut 73, Mateusz Kazber gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Gordan Bastiaenssen va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 231 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Mateusz Kazber va estar a punt de sentenciar el partit al minut 79, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Voicu Puran de garnatxa va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Falcatas

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 26 (Ocasión evento especial córner peinado): Alun Lilly hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Stanoy Nedyalkov havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 225 Minuto 29 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): En Stanoy Nedyalkov de Falcatas va rebre una esbroncada del porter que no oblidarà mai. I no era per menys, gairebé va introduir la pilota a la seva porteria per error.