Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Barcelona United CF (441614) - Smúrfidos (435950) » 726911896: T75/J13/VI

Liga 726911896 Información oficial sobre el partido 726911896 en Hattrick

04.05.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 13 / VI.268 (14586)

Barcelona United CF Alineación oficial del equipo 'Barcelona United CF' en el partido 5 - 2 Smúrfidos Alineación oficial del equipo 'Smúrfidos' en el partido
Reno Parente (17') 1 - 0
1 - 1 Zdzisław Kostek (18')
Rudy Cochon (25') 2 - 1
Krzysztof Raźna (74') 3 - 1
Berdan Mübin (76') 4 - 1
Luís Tavares (90') 5 - 1
5 - 2 Zdzisław Kostek (91')
Barcelona United CF Alineación oficial del equipo 'Barcelona United CF' en el partido 5 - 2 Smúrfidos Alineación oficial del equipo 'Smúrfidos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Barcelona United CF Alineación oficial del equipo 'Barcelona United CF' en el partido 2 - 1 Smúrfidos Alineación oficial del equipo 'Smúrfidos' en el partido
Tiene bastante suerte 2.44Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
80,9 % 2,6 % 16,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Barcelona United CF

Goles Goles

  • 121 Minuto 17 (Gol por el centro): BUFC va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 17 Reno Parente va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 121 Minuto 25 (Gol por el centro): Al minut 25 els aficionats van embogir quan en Rudy Cochon va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 2 - 1 a favor de BUFC.
  • 138 Minuto 74 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de José Peñaherrera la va rematar Krzysztof Raźna amb una magnífica volea que va fer pujar per a BUFC el 3 - 1.
  • 185 Minuto 76 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del BUFC van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Berdan Mübin va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 4 - 1 pujava al marcador.
  • 131 Minuto 90 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de BUFC va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Luís Tavares progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 5 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 6 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Gràcies a la velocitat en què conduïa la pilota, en Berdan Mübin va rebre molts aplaudiments. Al minut 6 però, una de les seves gambades va acabar amb un xut molt desviat des de la frontal de l'àrea.
  • 221 Minuto 9 (Ocasión por el centro): En Rudy Cochon del BUFC ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 231 Minuto 27 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Reno Parente. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 231 Minuto 52 (Ocasión por el centro): En Krzysztof Raźna, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 231 Minuto 63 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Giraldo Mammensohn va estar a punt de sentenciar el partit al minut 63, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 232 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): En Rudy Cochon, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Smúrfidos

Goles Goles

  • 163 Minuto 18 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 18 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Zdzisław Kostek.
  • 153 Minuto 91 (Gol por la derecha): La caiguda a banda dreta de Zdzisław Kostek va propiciar el desajust defensiu dels locals, que no van saber resoldre la situació. Gràcies això el Smúrfidos va reduir diferències al marcador: 5 - 2 al minut 91.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 28 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Smúrfidos, l'equip va recuperar la pilota al minut 28 i va contraatacar. En Bohumil Jesteburg va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 241 Minuto 53 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Smúrfidos va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Bohumil Jesteburg va sortir per sobre el travesser.