Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Torones (1458436) - NOUNovtoix (491217) » 726911524: T75/J5/VI

Liga 726911524 Información oficial sobre el partido 726911524 en Hattrick

09.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 5 / VI.262 (14580)

Torones Alineación oficial del equipo 'Torones' en el partido 3 - 1 NOUNovtoix Alineación oficial del equipo 'NOUNovtoix' en el partido
Lucas Pirez (26') 1 - 0
Alejandro Quevedo Solís (39') 2 - 0
2 - 1 Fruktuoso Zuatzobizkar (40')
Lucas Pirez (90') 3 - 1
Torones Alineación oficial del equipo 'Torones' en el partido 3 - 1 NOUNovtoix Alineación oficial del equipo 'NOUNovtoix' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Torones Alineación oficial del equipo 'Torones' en el partido 2 - 0 NOUNovtoix Alineación oficial del equipo 'NOUNovtoix' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.15Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Torones

Goles Goles

  • 121 Minuto 26 (Gol por el centro): Al minut 26 els aficionats van embogir quan en Lucas Pirez va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Torones.
  • 131 Minuto 39 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Alejandro Quevedo Solís es va introduir dins la defensa central al minut 39, i va aconseguir el 2 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 132 Minuto 90 (Gol por la izquierda): Torones va augmentar la diferència quan Lucas Pirez no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): Al minut 28 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Siriphon Kongdech de Torones va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 233 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Lucas Pirez va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 233 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): En Siriphon Kongdech es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 231 Minuto 50 (Ocasión por el centro): Víctor Quintana una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 50, però una magnífica aturada de Wolf Preuss va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 231 Minuto 64 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Alejandro Quevedo Solís. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 232 Minuto 66 (Ocasión por la izquierda): En Simon Morlon, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 232 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 72 quan Ragheb Mahfouz de Torones gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 32, Simon Morlon de Torones va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

NOUNovtoix

Goles Goles

  • 105 Minuto 40 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Oh, això és increïble! Fruktuoso Zuatzobizkar rep al balcó de l'àrea una passada molt llarga des del mig del camp de Romeu Sauri, atura la pilota amb el pit d'esquena a la porteria i, sense deixar que la pilota toqui el terra, executa una xilena estratosfèrica i del tot imprevisible que entra a la porteria llepant el pal i fa inútil l'estirada del porter. 2 - 1 a l'estadi!

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 29 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 29 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Adrian-Constantin Ababi, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 237 Minuto 54 (Ocasión evento especial extremo + rematador): José María Ibros va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Nahuel Azcarate va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 243 Minuto 67 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del NOUNovtoix sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Romeu Sauri, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 67 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 241 Minuto 73 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de NOUNovtoix va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Fruktuoso Zuatzobizkar, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 38 (Tarjeta roja directa): Al minut 38 en Pedro Gámez va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.