Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

GOGOS C.F. (1436546) - Catasol F.C. (800093) » 726910816: T75/J9/VI

Liga 726910816 Información oficial sobre el partido 726910816 en Hattrick

06.04.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 9 / VI.249 (14567)

GOGOS C.F. Alineación oficial del equipo 'GOGOS C.F.' en el partido 2 - 1 Catasol F.C. Alineación oficial del equipo 'Catasol F.C.' en el partido
Sérgio José Mansueta (20') 1 - 0
1 - 1 Dimitar Dimov (40')
Gianni Marradi (71') 2 - 1
GOGOS C.F. Alineación oficial del equipo 'GOGOS C.F.' en el partido 2 - 1 Catasol F.C. Alineación oficial del equipo 'Catasol F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
GOGOS C.F. Alineación oficial del equipo 'GOGOS C.F.' en el partido 1 - 1 Catasol F.C. Alineación oficial del equipo 'Catasol F.C.' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.70Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.97Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
26,5 % 22,7 % 50,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

GOGOS C.F.

Goles Goles

  • 105 Minuto 20 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Oh, això és increïble! Sérgio José Mansueta rep al balcó de l'àrea una passada molt llarga des del mig del camp de Tomáš Šeliga, atura la pilota amb el pit d'esquena a la porteria i, sense deixar que la pilota toqui el terra, executa una xilena estratosfèrica i del tot imprevisible que entra a la porteria llepant el pal i fa inútil l'estirada del porter. 1 - 0 a l'estadi!
  • 122 Minuto 71 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Gianni Marradi de GOGOS aconseguir un gol al minut 71 que posava per davant els locals: 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 209 Minuto 34 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Un error molt greu de Simon Essl va donar l'oportunitat de marcar a l'equip rival per mitjà de Francisco Asturg. Tot i això, després de la setmana en què havia estat portada a la premsa esportiva, en la que fou protagonista d'enraonies vanes, rumors infundats, faules i badomies, estava molt deconcentrat i va acabar fallant davant del porter el què havia de ser un gol cantat!
  • 223 Minuto 65 (Ocasión por la derecha): Al minut 65 es va veure una gran oportunitat per a GOGOS per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Adam Steiger, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 243 Minuto 79 (Ocasión de contra por la derecha): Bruno Ursella va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de GOGOS que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Catasol F.C.

Goles Goles

  • 161 Minuto 40 (Gol por el centro): Catasol van aconseguir igualar el partit a 1 - 1 al minut 40, quan Dimitar Dimov va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 48 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Catasol va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Francisco Asturg, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Habib Büyükünlü de Catasol amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.