Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C. Mulero (119030) - Zeta C.F (779460) » 726910512: T75/J4/VI

Liga 726910512 Información oficial sobre el partido 726910512 en Hattrick

02.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 4 / VI.244 (14562)

F.C. Mulero Alineación oficial del equipo 'F.C. Mulero' en el partido 1 - 0 Zeta C.F Alineación oficial del equipo 'Zeta C.F' en el partido
Darren Abbot (40') 1 - 0
F.C. Mulero Alineación oficial del equipo 'F.C. Mulero' en el partido 1 - 0 Zeta C.F Alineación oficial del equipo 'Zeta C.F' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
F.C. Mulero Alineación oficial del equipo 'F.C. Mulero' en el partido 2 - 0 Zeta C.F Alineación oficial del equipo 'Zeta C.F' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.66Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. Mulero

Goles Goles

  • 121 Minuto 40 (Gol por el centro): Mulero va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 40 Darren Abbot va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 4 (Ocasión de falta): Amb 4 minuts disputats, Dane Bartulović gairebé va aconseguir marcar per a l'equip local amb un magnífic xut de falta, però Daniel Cano va fer una gran aturada quan ja es cantava el gol a les graderies.
  • 220 Minuto 31 (Ocasión de falta): Dane Bartulović quasi dona a Mulero l'avantatge després d'una falta, però el seu xut va sortir desviat.
  • 235 Minuto 39 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): L'àmplia experiència de Dane Bartulović es va fer notar quan va aprofitar un error defensiu al minut 39, però el porter va aturar el seu xut.

Zeta C.F

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 21 (Ocasión por la izquierda): Bernhard Kelnhofer va marcar al minut 21 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 241 Minuto 33 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Zeta va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Domingo Rábago, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 286 Minuto 54 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Quan passaven pocs segons del minut 54, un contraatac del Zeta no va poder concloure's degut a l'acció antireglamentària d'un defensor rival. La falta, massa llunyana per llençar-la directament, va ser centrada per en Domingo Rábago perpendicularment a la porteria, cosa que va facilitar la feina dels defenses, que van rebutjar el perill sense massa problemes.
  • 286 Minuto 86 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Després de 86 minuts, el Zeta va sorprendre al seu rival amb un contraatac. Els defensors van haver de recórrer a una falta per parar-lo. El conseqüent tir lliure directe va ser una brillant combinació entre varis jugadors. Al final però, un mal control va servir perquè la pilota quedés morta dins de l'àrea i el porter és llancés com un lleopard a blocar-la.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Domingo Rábago de Zeta es va emportar una amonestació al minut 87 per provocar un rival.