Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Colondroco F.C. (990408) - turon infierno (773441) » 726910185: T75/J6/VI

Liga 726910185 Información oficial sobre el partido 726910185 en Hattrick

16.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 6 / VI.238 (14556)

Colondroco F.C. Alineación oficial del equipo 'Colondroco F.C.' en el partido 1 - 3 turon infierno Alineación oficial del equipo 'turon infierno' en el partido
Geir Misje (10') 1 - 0
1 - 1 Radu Gherghelucă (11')
1 - 2 Radu Gherghelucă (17')
1 - 3 Nino Pehić (89')
Colondroco F.C. Alineación oficial del equipo 'Colondroco F.C.' en el partido 1 - 3 turon infierno Alineación oficial del equipo 'turon infierno' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Colondroco F.C. Alineación oficial del equipo 'Colondroco F.C.' en el partido 0 - 4 turon infierno Alineación oficial del equipo 'turon infierno' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.82Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Colondroco F.C.

Goles Goles

  • 141 Minuto 10 (Gol de contra por el centro): El Colondroco era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Geir Misje va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 1 - 0 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 18 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Erick Pazos de Colondroco va fer-se una espectacular auto-passada d'esperó però malauradament en Nafarroa Mina es va posar al mig i ho va espatllar tot.
  • 211 Minuto 52 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Reinhold Zintz hauria d'haver estat gol al minut 52 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 242 Minuto 56 (Ocasión de contra por la izquierda): Colondroco van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 56, però el xut de Jukka Nori des de l'esquerra va sortir desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 62, 张 (Zhang) 照 (Zhao) de Colondroco va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

turon infierno

Goles Goles

  • 163 Minuto 11 (Gol por la derecha): Una brillant jugada dels visitants per la banda dreta va finalitzar en el gol de l'empat al minut 11. L'anotador per infierno va ser Radu Gherghelucă, que així va deixar el marcador en 1 - 1.
  • 171 Minuto 17 (Gol por el centro): En Radu Gherghelucă donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 17 el marcador reflectia el 1 - 2.
  • 181 Minuto 89 (Gol por el centro): Al minut 89, Nino Pehić va augmentar l'avantatge de infierno a 1 - 3 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 9 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Radu Gherghelucă, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 283 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): Pedro Beamud de infierno va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 19 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 282 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): Radu Gherghelucă, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 20 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. infierno va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 281 Minuto 47 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Radu Gherghelucă. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 282 Minuto 50 (Ocasión por la izquierda): Al minut 50 Txema Buñuel va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Sameer Al-Naimi, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 286 Minuto 53 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Al minut 53, el infierno estava en disposició d'efectuar un tir lliure directe perillós com a conseqüència d'un contraatac. En Radu Gherghelucă va voler enganyar als rivals centrant la pilota al segon pal, però també va enganyar als seus companys, que no es van desmarcar perquè esperaven un llançament directe.
  • 282 Minuto 54 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Rüdiger Kosta es va quedar sol davant del porter, al minut 54. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 285 Minuto 55 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del infierno van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Denis Erov, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.