Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

High Quality (777262) - Samba di Torrete (491317) » 726909505: T75/J3/VI

Liga 726909505 Información oficial sobre el partido 726909505 en Hattrick

24.02.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 3 / VI.226 (14544)

High Quality Alineación oficial del equipo 'High Quality' en el partido 4 - 2 Samba di Torrete Alineación oficial del equipo 'Samba di Torrete' en el partido
Iñaki Carranza (27') 1 - 0
王 (Wang) 源利 (Yuanli) (33') 2 - 0
Jonathan Vilallonga (42') 3 - 0
3 - 1 Tommy Orenblom (58')
Alfredo Estébanez Alonso (71') 4 - 1
4 - 2 Pavlos Chasodikis (79')
High Quality Alineación oficial del equipo 'High Quality' en el partido 4 - 2 Samba di Torrete Alineación oficial del equipo 'Samba di Torrete' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
High Quality Alineación oficial del equipo 'High Quality' en el partido 5 - 0 Samba di Torrete Alineación oficial del equipo 'Samba di Torrete' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.84Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

High Quality

Goles Goles

  • 122 Minuto 27 (Gol por la izquierda): HQ prenia la batuta de l'encontre al minut 27, quan en Iñaki Carranza va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 131 Minuto 33 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. 王 (Wang) 源利 (Yuanli) es va introduir dins la defensa central al minut 33, i va aconseguir el 2 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 131 Minuto 42 (Gol por el centro): Al minut 42 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Jonathan Vilallonga, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 3 - 0 per a HQ.
  • 131 Minuto 71 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de HQ va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Alfredo Estébanez Alonso progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 4 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Javier Puerta. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 233 Minuto 57 (Ocasión por la derecha): En Víctor Ramírez es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 233 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): El jugador local Manolo Caballero Galán per poc que no incrementa el marcador al minut 76. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Jordi Dolz va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 233 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): Al minut 81 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Javier Puerta de HQ va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 231 Minuto 83 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet 王 (Wang) 源利 (Yuanli) va estar a punt de sentenciar el partit al minut 83, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Samba di Torrete

Goles Goles

  • 186 Minuto 58 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El contraatac de Torrete va ser aturat amb una falta sobre el jugador que es desmarcava per la dreta de l'atac, i que l'àrbitre assistent va assenyalar. La pilota la va posar rassa al primer pal en Tommy Orenblom, la van retornar al pic de l'àrea i ell mateix, amb un xut amb rosca la va enviar a l'escaire del segon pal. Va ser una bonica manera de canviar el marcador a 3 - 1.
  • 151 Minuto 79 (Gol por el centro): Els aficionats locals es van lamentar quan, al minut 79, el jugador visitant Pavlos Chasodikis va reduir fàcilment l'avantatge local a 4 - 2, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 289 Minuto 82 (Ocasión evento especial): Tothom coneixia a en Jakob Elias Krintz per la seva rapidesa. Al minut 82 va intentar marxar per velocitat d'en Lorens Matute, però aquest no era pas més lent, així que va aturar el perill sense massa complicacions.