Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

C.D. Llano RETURNS (773967) - F.C. Riudarenes Hornets (1598018) » 726909301: T75/J9/VI

Liga 726909301 Información oficial sobre el partido 726909301 en Hattrick

06.04.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 9 / VI.222 (14540)

C.D. Llano RETURNS Alineación oficial del equipo 'C.D. Llano RETURNS' en el partido 3 - 0 F.C. Riudarenes Hornets Alineación oficial del equipo 'F.C. Riudarenes Hornets' en el partido
Dominique 'Mbappé' Isidore (29') 1 - 0
Juan Eduardo Gallardo (36') 2 - 0
Sophea Sothy (59') 3 - 0
C.D. Llano RETURNS Alineación oficial del equipo 'C.D. Llano RETURNS' en el partido 3 - 0 F.C. Riudarenes Hornets Alineación oficial del equipo 'F.C. Riudarenes Hornets' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
C.D. Llano RETURNS Alineación oficial del equipo 'C.D. Llano RETURNS' en el partido 1 - 1 F.C. Riudarenes Hornets Alineación oficial del equipo 'F.C. Riudarenes Hornets' en el partido
Tiene suerte 0.57Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.40Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
14,1 % 1,5 % 84,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.D. Llano RETURNS

Goles Goles

  • 122 Minuto 29 (Gol por la izquierda): Llano prenia la batuta de l'encontre al minut 29, quan en Dominique 'Mbappé' Isidore va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 141 Minuto 36 (Gol de contra por el centro): El Llano era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Juan Eduardo Gallardo va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 2 - 0 pujava al marcador.
  • 140 Minuto 59 (Gol de contra de falta): Per efectes de la pressió exercida, el Llano va poder sortir ràpidament al contraatac. Els defensors van fer el possible per aturar-lo i van fer una falta a la frontal. Però va ser pitjor el remei que la malaltia, ja que el tir lliure directe el va transformar en gol en Sophea Sothy aconseguint el 3 - 0.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 71 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Rubén Vaquerizo després que el jugador de Llano li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.

F.C. Riudarenes Hornets

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 17 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 17, quan en Zenaido Tolosa va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 263 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): En Joan Ripoll va encarar al porter al 31, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.
  • 263 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Zenaido Tolosa quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 253 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): Gonzalo Pérez Espinosa quasi redueix la diferència al marcador al minut 40, però una gran estirada d'en Perico Riudemeia va impedir que la pilota arribés a la xarxa. Quan es va aixecar, va esbroncar a la seva defensa esquerra per deixar xutar al rival.
  • 253 Minuto 58 (Ocasión por la derecha): En Perico Riudemeia va fer una estirada espectacular al minut 58, desviant amb la mà canviada un obús disparat des de la dreta de l'atac per part d'en Fernando Lafuente Manso de Zúñiga.
  • 253 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): L'atac dret visitant feia temps que portava perill. Al minut 76 en Zenaido Tolosa va aconseguir xutar tot i estar envoltat de contraris, però l'aturada d'en Perico Riudemeia va impedir que reduïssin les diferències al marcador.