Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Karkamals (1340042) - C.D. Puma (989675) » 726909268: T75/J1/VI

Liga 726909268 Información oficial sobre el partido 726909268 en Hattrick

10.02.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 1 / VI.222 (14540)

Karkamals Alineación oficial del equipo 'Karkamals' en el partido 2 - 1 C.D. Puma Alineación oficial del equipo 'C.D. Puma' en el partido
0 - 1 Petri Astigarraga (5')
Joe Gialanze (70') 1 - 1
Zakhar Odinets (90') 2 - 1
Karkamals Alineación oficial del equipo 'Karkamals' en el partido 2 - 1 C.D. Puma Alineación oficial del equipo 'C.D. Puma' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Karkamals Alineación oficial del equipo 'Karkamals' en el partido 2 - 0 C.D. Puma Alineación oficial del equipo 'C.D. Puma' en el partido
Tiene un resultado normal 1.93Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Karkamals

Goles Goles

  • 185 Minuto 70 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 70 minuts, el tirador de faltes del Karkamals va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Joe Gialanze, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 1 - 1 pujava al marcador.
  • 123 Minuto 90 (Gol por la derecha): Karkamals s'avançava al marcador al minut 90, després d'un rebot que va caçar en Zakhar Odinets per la banda dreta de l'atac local. El 2 - 1 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 20 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Karkamals a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Sture Hansson va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 213 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): Rauno Kähärä de Karkamals va intentar batre la porteria rival al minut 26 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 285 Minuto 72 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Karkamals la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 221 Minuto 74 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Ismael Garcia va estar a punt d'avançar els locals al minut 74 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Lukas-Siegfried Schulz.

C.D. Puma

Goles Goles

  • 171 Minuto 5 (Gol por el centro): Amb 5 minuts jugats, Petri Astigarraga de C.D. va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 21 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del C.D. sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Wigald Holzapfelkreuth, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 21 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 243 Minuto 27 (Ocasión de contra por la derecha): C.D. van sortir al contraatac amb encert al minut 27, però Achraf Bensaid no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 240 Minuto 73 (Ocasión de contra de falta): C.D. va aconseguir provocar una falta després d'un contraatac, però el xut de David Bordes va anar a parar a les mans del porter.
  • 286 Minuto 75 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Quan passaven pocs segons del minut 75, un contraatac del C.D. no va poder concloure's degut a l'acció antireglamentària d'un defensor rival. La falta, massa llunyana per llençar-la directament, va ser centrada per en Petri Astigarraga perpendicularment a la porteria, cosa que va facilitar la feina dels defenses, que van rebutjar el perill sense massa problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 7 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Wigald Holzapfelkreuth de C.D. la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.