Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Cuito CF (993063) - Tomaquets verds (313551) » 726909191: T75/J9/VI

Liga 726909191 Información oficial sobre el partido 726909191 en Hattrick

06.04.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 9 / VI.220 (14538)

Cuito CF Alineación oficial del equipo 'Cuito CF' en el partido 1 - 2 Tomaquets verds Alineación oficial del equipo 'Tomaquets verds' en el partido
Julián Andrés Masenga (14') 1 - 0
1 - 1 Cornel Tuturaş (83')
1 - 2 Bagrat Ruseishvili (84')
Cuito CF Alineación oficial del equipo 'Cuito CF' en el partido 1 - 2 Tomaquets verds Alineación oficial del equipo 'Tomaquets verds' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Cuito CF Alineación oficial del equipo 'Cuito CF' en el partido 2 - 0 Tomaquets verds Alineación oficial del equipo 'Tomaquets verds' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.55Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Cuito CF

Goles Goles

  • 121 Minuto 14 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Julián Andrés Masenga, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Cuito se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 14.

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 24 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): Nicola Pompole va fer una gran rematada de cap després d'un llançament de córner d'en André Francisco de Carvalho, però l'estirada del porter va evitar el gol.
  • 225 Minuto 72 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): En Omar Mercatili va demostrar el perquè era un jugador tan imprevisible. Va voler rebutjar un centre i una mica més i l'envia a gol…però a la seva pròpia porteria.

Tomaquets verds

Goles Goles

  • 118 Minuto 83 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 83, el Tomaquets va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Cornel Tuturaş, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 1 - 1.
  • 173 Minuto 84 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Bagrat Ruseishvili va poder marcar tot sol el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 38 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Tomaquets va anar a parar a la dreta de l'atac on en Edward Young, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 240 Minuto 74 (Ocasión de contra de falta): El Tomaquets va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En Javier Vergara la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.
  • 286 Minuto 79 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): La pressió va fer l'efecte desitjat per l'entrenador de Tomaquets, que van sortir immediatament al contraatac. No obstant això, una coça al genoll de Sébastien Lamotte va servir per aturar el joc. Ell mateix, va posar en joc la pilota centrant-la a l'interior de l'àrea petita, però el porter va sortir amb els punys i va enviar la pilota lluny de la zona perillosa.
  • 241 Minuto 82 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Tomaquets va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Cornel Tuturaş va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Jesus Ferreira de Tomaquets va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.