Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.c. Mies (1596511) - Athlètic Riudarenes (800170) » 726909063: T75/J5/VI

Liga 726909063 Información oficial sobre el partido 726909063 en Hattrick

09.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 5 / VI.218 (14536)

F.c. Mies Alineación oficial del equipo 'F.c. Mies' en el partido 1 - 1 Athlètic Riudarenes Alineación oficial del equipo 'Athlètic Riudarenes' en el partido
Óscar María Rovere (25') 1 - 0
1 - 1 Naldo del Llano (62')
F.c. Mies Alineación oficial del equipo 'F.c. Mies' en el partido 1 - 1 Athlètic Riudarenes Alineación oficial del equipo 'Athlètic Riudarenes' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
F.c. Mies Alineación oficial del equipo 'F.c. Mies' en el partido 3 - 1 Athlètic Riudarenes Alineación oficial del equipo 'Athlètic Riudarenes' en el partido
Tiene mala suerte 2.74Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.89Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
90,1 % 0,5 % 9,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.c. Mies

Goles Goles

  • 122 Minuto 25 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Óscar María Rovere de Mies aconseguir un gol al minut 25 que posava per davant els locals: 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): El Mies ho intentava per la dreta per mitjà de Óscar María Rovere, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 233 Minuto 57 (Ocasión por la derecha): Al minut 57 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Krzysztof Harazin de Mies va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 223 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Teodor Kabata va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 221 Minuto 82 (Ocasión por el centro): En Octávio Vieira del Mies ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 84 (Ocasión por el centro): En Salvador Silva Medeiros va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Mies se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

Athlètic Riudarenes

Goles Goles

  • 164 Minuto 62 (Gol de penalti): En una sortida aèria el porter local va voler rebutjar la pilota amb el puny amb tanta mala sort que va deixar estabornit a un rival. El col·legiat no va tenir més remei que xiular un penal que serviria perquè en Naldo del Llano marqués l'empat. Al minut 62 el marcador mostrava un empat a 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): El Riudarenes creava perill des de la dreta al minut 27, però en Ernest Szeruga, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Zé Manuel Carvalho Pires desviant la pilota a servei de cantonada.
  • 242 Minuto 69 (Ocasión de contra por la izquierda): Riudarenes van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 69, però Naldo del Llano va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 273 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): 秦 (Qin) 群力 (Qunli) de Riudarenes, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 77, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Hugin undir Svartafossi de Riudarenes amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.