Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

atlético (1600911) - F.C Tomaia (1602198) » 726909028: T75/J10/VI

Liga 726909028 Información oficial sobre el partido 726909028 en Hattrick

13.04.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 10 / VI.217 (14535)

atlético Alineación oficial del equipo 'atlético' en el partido 0 - 2 F.C Tomaia Alineación oficial del equipo 'F.C Tomaia' en el partido
0 - 1 Leheren Etxarmendi (28')
0 - 2 Óscar Cereceda (49')
atlético Alineación oficial del equipo 'atlético' en el partido 0 - 2 F.C Tomaia Alineación oficial del equipo 'F.C Tomaia' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
atlético Alineación oficial del equipo 'atlético' en el partido 1 - 3 F.C Tomaia Alineación oficial del equipo 'F.C Tomaia' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.88Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
7,8 % 0,4 % 91,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

atlético

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 27 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Atm va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Fernando Diogo Guedes, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 242 Minuto 90 (Ocasión de contra por la izquierda): Atm van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 90, però Vlad Malama va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 64, Yannick Krewer de Atm va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 513 Minuto 80 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 80 del partit, Yannick Krewer de l'equip Atm, va haver d'abandonar el terreny de joc després de guanyar-se una segona targeta per tocar la pilota amb la mà.

F.C Tomaia

Goles Goles

  • 172 Minuto 28 (Gol por la izquierda): Al minut 28 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Tomaia prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Leheren Etxarmendi.
  • 183 Minuto 49 (Gol por la derecha): Al minut 49, Tomaia va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Óscar Cereceda, amb un xut sec des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 3 (Ocasión por la izquierda): Al minut 3, un refús desafortunat de Matei Felegean, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Tilo Rathfux no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 274 Minuto 26 (Ocasión de penalti): Al minut 26, Leheren Etxarmendi de Tomaia va desaprofitar un penal per posar el seu equip per davant al marcador.
  • 235 Minuto 29 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Un jugador experimentat sap que els porters els costa blocar les pilotes que boten al seu davant. Per això en Gerhard Pichler va ser el primer a arribar al rebuig del porter, però aquest va reaccionar bé davant la segona rematada i va desviar la pilota a córner.
  • 281 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Felipe Javier Merino va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 281 Minuto 39 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Tilo Rathfux després de 39 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Matei Felegean va poder desviar-lo a córner.
  • 205 Minuto 62 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una passada increïble de Leheren Etxarmendi de Tomaia va travessar tot el camp i va anar a parar als peus de Antonio Geltru al minut 62 però la jugada va fallar per molt poquet...quina toia de jugador!
  • 282 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): Al minut 71, el Tomaia va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Eckhard Bedel s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 281 Minuto 89 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Gerhard Pichler. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Eckhard Bedel de Tomaia amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Antonio Geltru de Tomaia es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 511 Minuto 60 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Tanju Akgöl de Tomaia va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.