Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Badmotorfinger (1437866) - SHIN CHAN (123453) » 726908321: T75/J2/VI

Liga 726908321 Información oficial sobre el partido 726908321 en Hattrick

17.02.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 2 / VI.205 (14523)

Badmotorfinger Alineación oficial del equipo 'Badmotorfinger' en el partido 2 - 0 SHIN CHAN Alineación oficial del equipo 'SHIN CHAN' en el partido
Odd Hegge (18') 1 - 0
Eliseo Chao (80') 2 - 0
Badmotorfinger Alineación oficial del equipo 'Badmotorfinger' en el partido 2 - 0 SHIN CHAN Alineación oficial del equipo 'SHIN CHAN' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Badmotorfinger Alineación oficial del equipo 'Badmotorfinger' en el partido 4 - 0 SHIN CHAN Alineación oficial del equipo 'SHIN CHAN' en el partido
Tiene mala suerte 3.84Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Badmotorfinger

Goles Goles

  • 121 Minuto 18 (Gol por el centro): Al minut 18 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Odd Hegge ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Badmotorfinger es posava per davant 1 a 0.
  • 132 Minuto 80 (Gol por la izquierda): Al minut 80, Badmotorfinger va aconseguir el 2 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Eliseo Chao, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 16 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Rüdiger Marso va estar a punt d'avançar els locals al minut 16 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 231 Minuto 52 (Ocasión por el centro): En Radosław Bodych, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 233 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): Al minut 74 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Eliseo Chao de Badmotorfinger va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 233 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): El jugador local Haruna Kawawa per poc que no incrementa el marcador al minut 75. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Luis Rebollo va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 232 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Luis Rebollo al minut 78 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Radosław Bodych va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 231 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Al minut 89, Odd Hegge gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Luis Rebollo va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Radosław Bodych de Badmotorfinger va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 512 Minuto 90 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): A causa d'una altra dura entrada, Radosław Bodych de Badmotorfinger es va guanyar la segona groga i va deixar el seu equip amb un jugador menys al minut 90.

SHIN CHAN

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 17 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Quan passaven pocs segons del minut 17, un contraatac del SHIN no va poder concloure's degut a l'acció antireglamentària d'un defensor rival. La falta, massa llunyana per llençar-la directament, va ser centrada per en Adel Azzam perpendicularment a la porteria, cosa que va facilitar la feina dels defenses, que van rebutjar el perill sense massa problemes.
  • 243 Minuto 25 (Ocasión de contra por la derecha): Adel Azzam va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de SHIN que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 262 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): Al minut 42 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Santiago Haitze va fer una jugada per la banda esquerra, però Maciej Antkowiak va aturar el seu xut.
  • 242 Minuto 90 (Ocasión de contra por la izquierda): El SHIN va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 90, però en Adel Azzam va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 12 (Tarjeta roja directa): Al minut 12 en Alfredo Jiménez Llanes va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.
  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Francisco José Foncueva de SHIN la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.