Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 3 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

calamaro (995344) - La palma 4 (1584752) » 726908269: T75/J3/VI

Liga 726908269 Información oficial sobre el partido 726908269 en Hattrick

24.02.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 3 / VI.204 (14522)

calamaro Alineación oficial del equipo 'calamaro' en el partido 0 - 0 La palma 4 Alineación oficial del equipo 'La palma 4' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
calamaro Alineación oficial del equipo 'calamaro' en el partido 2 - 0 La palma 4 Alineación oficial del equipo 'La palma 4' en el partido
Tiene mala suerte 2.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

calamaro

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 2 (Ocasión por el centro): En Chociesław Krasiński del calamaro ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 222 Minuto 11 (Ocasión por la izquierda): calamaro va estar a punt de posar-se per davant al minut 11 però Vsevolod Kadurin va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 221 Minuto 13 (Ocasión por el centro): En Egidijus Dremovas va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de calamaro se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 223 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): Al minut 27 es va veure una gran oportunitat per a calamaro per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Chociesław Krasiński, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 223 Minuto 54 (Ocasión por la derecha): calamaro per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 54, quan Osman Alpagu va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 221 Minuto 59 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Chociesław Krasiński! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 223 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): Al minut 69, Peter Soutar arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 222 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 75 per blocar una centrada d'en Osman Alpagu va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de calamaro.

La palma 4

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 14 (Ocasión de contra por la izquierda): El palma va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 14, però en Bartolomé Mieres va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 241 Minuto 55 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de palma va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Ole Brevig, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Dan Humphrey de palma es va emportar una amonestació al minut 74 per provocar un rival.