Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C.Jonqueres (491053) - FINISHER (1597912) » 726908239: T75/J9/VI

Liga 726908239 Información oficial sobre el partido 726908239 en Hattrick

06.04.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 9 / VI.203 (14521)

F.C.Jonqueres Alineación oficial del equipo 'F.C.Jonqueres' en el partido 4 - 3 FINISHER Alineación oficial del equipo 'FINISHER' en el partido
0 - 1 Hugo Obermair (7')
0 - 2 Mirko D'Agata (16')
Giel Verschuere (21') 1 - 2
Hryhorii Baglay (36') 2 - 2
2 - 3 Aloysius Kurvers (38')
Gervasio Kraus (43') 3 - 3
Giel Verschuere (73') 4 - 3
F.C.Jonqueres Alineación oficial del equipo 'F.C.Jonqueres' en el partido 4 - 3 FINISHER Alineación oficial del equipo 'FINISHER' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
F.C.Jonqueres Alineación oficial del equipo 'F.C.Jonqueres' en el partido 6 - 2 FINISHER Alineación oficial del equipo 'FINISHER' en el partido
Tiene mala suerte 5.85Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.70Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
91,8 % 0,4 % 7,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C.Jonqueres

Goles Goles

  • 102 Minuto 21 (Gol por la izquierda): Giel Verschuere de Tallarets va fer vibrar a l'afició quan després de desfer-se del seu marcador i arribant per l'esquerra, aconseguia anotar, reduint així l'avantatge dels visitants 1 - 2.
  • 185 Minuto 36 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Tallarets van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Hryhorii Baglay va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 2 - 2 pujava al marcador.
  • 113 Minuto 43 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al Tallarets una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Gervasio Kraus, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 3 - 3. Tot això passava al minut 43.
  • 123 Minuto 73 (Gol por la derecha): Passats 73 minuts, Giel Verschuere, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 4 - 3. Tallarets es posava per davant!

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Tallarets va estar a punt de posar-se per davant al minut 37 però Lincoln Cunningham va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 211 Minuto 43 (Ocasión por el centro): Vefa Varlık va estar a punt de marcar al minut 43 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 232 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Jesús Izoaga al minut 75 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Luis Gil de Palacio va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Gervasio Kraus de Tallarets es va guanyar la targeta groga merescudament.

FINISHER

Goles Goles

  • 115 Minuto 7 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Gervasio Kraus no va poder aturar Hugo Obermair de FNS, que va penetrar a l'àrea rival per velocitat i va marcar al minut 7 el 0 - 1.
  • 183 Minuto 16 (Gol por la derecha): Al minut 16, FNS va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Mirko D'Agata, amb un xut sec des de la dreta.
  • 141 Minuto 38 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de FNS van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 2 - 3 mitjançant en Aloysius Kurvers.

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 42 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): En Filimon Vrasidas va poder marcar per a FNS en un servei de cantonada picat per en Aloysius Kurvers quan, just en el moment de rematar, va amagar el cap per por que la pilota li fes mal. L'esbroncada de l'entrenador es va sentir des del seient més allunyat de l'estadi.
  • 216 Minuto 52 (Ocasión evento especial rápido + pase): El veloç Hugo Obermair va aconseguir deslliurar-se dels seus marcadors al minut 52, i va passar la pilota a Aloysius Kurvers, però aquest no va encertar a marcar.
  • 262 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): Al minut 82 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Alessio Tesolin va fer una jugada per la banda esquerra, però Paolo Rotondo va aturar el seu xut.
  • 239 Minuto 90 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Mirko D'Agata va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Hryhorii Baglay per fer-li una sotana i encarar la porteria, però el seu xut va ser aturat pel porter.
  • 262 Minuto 91 (Ocasión por la izquierda): FNS va estar a punt d'empatar al 91 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Alessio Tesolin que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Filimon Vrasidas.
  • 512 Minuto 69 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Filimon Vrasidas se'n va anar al carrer després de veure la segona targeta groga per reiteració de faltes.